Orbán Viktor: Amíg nemzeti kormány van, Magyarország nem lép háborúba!

POLITIK
Létrehozva: 2021.06.12.

A csajok miatt nem lett profi focista a magyar zenész

Az Irigy Hónaljmirigy nyolc kanja közül ketten is szép karriert futhattak volna be focistaként, de végül maradtak a szurkolásnál. Együtt néztük a nyitómeccset a fiúkkal...

Nem véletlen, hogy az Irigy Hónaljmirigy tagjai a Groupama Arénát választották arra, hogy együtt nézzék meg futball Európa-bajnokság péntek esti nyitómérkőzését, hiszen itt tartják majd meg egy év múlva, június 11-én az idén elmaradt nagykoncertjüket. A csapat most a sajtó munkatársaival koccintott fennállásuk 30. évfordulója alkalmából tartott grillpartin és közösen nézték meg a foci Eb. nyitómeccsét.

Így örültek az olaszok első góljának a mirigyes fiúk (Fotó: Keller Mátyás/Ripost)

Mint kiderült, a csapatból ketten is szép karriert futhattak volna be focistaként. Papp Feri mellett ugyanis Kabai Laci is aktívan rúgta a bőrt. Utóbbival beszélgetett a Ripost munkatársa a mérkőzés szünetében. „Hidegkúton voltam kisgyerek és akkoriban mi még lejártunk a grundra és sötétedésig rúgtuk a bőrt. Aztán amikor elköltöztünk Újpestre a tornatanáromról kiderült, hogy a Vasas Izzónak volt az edzője és ő toborozta az új ifijátékosokat a csapatba. Én is bekerültem és ott is ragadtam nyolc évre. Ez idő alatt nyertünk bajnoki címet és egy ezüstöt is” – mesélte a zenész, aki a középiskola kezdetekor hagyta abba a focit.

Kabai Laci nyolc éven át rúgta a bőrt ifiként (Fotó: Keller Mátyás/Ripost)

„Igazából annyi történt, hogy kicsit megjött az eszem, vagyis inkább elment és elkezdtem intenzíven csajozni, jött a középsuli és szépen lassan elkoptam az edzésekről. Valószínűleg nem volt meg bennem az elhivatottság, ami ehhez a remek sporthoz elengedhetetlen. A foci szeretete megmaradt, így természetesen az összes nagy tornát követem. A mostani Európa-bajnokságot pedig tényleg árgus szemekkel, hiszen a magyar válogatott is játszik” – mondta Kabai Laci, aki igazi mázlista, hiszen ott lehet majd kedden a Puskás Arénában, ahol a magyar csapat Portugália ellen lép majd pályára.

„Szerencsére nálunk nincs vita abból, hogy meccset nézek. A feleségem is bele-belenéz a meccsekbe, miközben otthon tevékenykedik. Sőt, most, hogy sikerült jegyet szereznem a magyar–portugál találkozóra, ő is ott lesz velem a lelátón. Komoly mázlisták vagyunk, hogy ott lehetünk kedden a Puskás Arénában” – magyarázta Laci, aki úgy véli, idén a franciák lehetnek a kontinenstorna nagy esélyesei.

Laci ott lesz a magyar válogatott első meccsén (Fotó: Keller Mátyás/Ripost)

„Megmondom őszintén, nincs kedvenc nemzetem. Én bizonyos játékosokat kedvelek és aszerint szurkolok egy-egy meccsen, hogy éppen hol játszik olyan figura, akinek a technikája lenyűgöz. Most a franciákat tartom nagy esélyesnek, mert nagyon jó a keret, de bármi megtörténhet – vélekedett az Irigy Hónaljmirigy tagja. Laci arról is mesélt lapunknak, hogyan élte meg a mögöttünk álló majd másfél szűk esztendőt, amikor a csapattal nem tudtak találkozni a rajongóikkal.

Egy kis marháskodás a Grupama Aréna lelátóján, ahol éppen egy év múlva nagykoncertet adnak majd. Fotó: Keller Mátyás

„Szinte újdonságként hat, hogy másfél év kihagyás után, most hétvégén újra színpadra állunk. Igazából rendesen lámpalázunk van. Nagyon furcsa volt a mögöttünk álló időszak, hiszen nem voltunk felkészülve ekkora leállásra. Az elején olyan volt, mintha egy filmet néztem volna. Aztán szép lassan alkalmazkodtam a történethez, ahogy mindenki más is. Ebben a másfél évben szépült a lakás, aztán a kert, végül a terasz. Humor szempontjából nem tudtunk táplálkozni a szituból, mert hát nagyon nem volt vicces. Sosem gondoltuk volna, hogy lehet olyan téma, amiből nem születnek poénok, de a világjárvány ilyen…” – nyilatkozta Kabai Laci, miközben a Groupama Aréna kivetítőin kezdetét vette a második félidő, ami végül három gólos győzelmet hozott az olasz csapatnak, a fiúk nagy örömére.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Szenzáció: Zidane nyártól sztárcsapat edzője lesz

origo.hu

Migránsok okozták a balesetet a Liszt Ferenc-repülőtér közelében, amelyben két ember meghalt

borsonline.hu

Vilmos herceg elhagyta a rákbeteg Katalin hercegnét

hirtv.hu

"Üljön be a szerkesztőségbe lapot készíteni!" – vágta oda Hont András Magyar Péternek

ripost.hu

Fény derült a tökéletes kapcsolat titkára: ebből a négy csillagjegyből lesz a legjobb partner

magyarnemzet.hu

Erdély is fegyverkezik, gyorsan meg is kapták az F-16-osokat

origo.hu

Botrány: Vajna Tímea húga idegesen üzent testvérének

mindmegette.hu

Ördög Nóra erre a népszerű magyar ételre bukkant Tajvanon

origo.hu

Óriási sportélmény és show lesz a kanadai hokiválogatott budapesti meccse - videó

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

ripost.hu

Megkezdődött Tordy Géza temetése: itt lesz a színművész örök nyughelye

ripost.hu

Váratlan fordulat Dárdaiéknál, óriási bejelentést tett a Hertha

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZTÁR

90 milliós luxusautót vett Gáspár Laci

SZTÁRDZSÚSZ

Janicsák Veca meglepő titkot árult el: "elvesztette az intimitását"

SZTÁRDZSÚSZ

Kőgazdag Metta felfedte: ezért tűnt el a közösségi médiából

SZTÁR

Szente Vajk: Magyarul vallok szerelmet

SZTÁR

Így van most a magyar együttes kórházba került sztárja

SZTÁR

Összeszorul a szív, így néz ki húsvét után Berki Krisztián sírja - fotó

SZTÁR

Zokogva omlott össze a Next Top Model Hungary versenyzője