FÜLES

Döbbenetes vallomás: Százmilliót dobott ki az ablakon L.L. Junior

A hírességek többsége nehezen, vagy soha nem szánja rá magát arra, hogy nyíltan beszéljenek függőségeikről. A rapper most kipakolt...
  • Szerző: Buster

L.L. Junior ma már felelős férj és családapa, aki minden anyagi javát arra fordítja, hogy megteremtse a biztonságot családja számára. Ez azonban nem volt mindig így. A rapper az Összezárva Hajdú Péterrel című műsor felvételén mesélt őszintén élete legsötétebb időszakáról. Juniort huszonévesen beszippantotta a bulik és a kaszinók világa.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: TV2

„Buliztam, szórakoztam, játszottam, és bevallom többet mint kellett volna. Kaszinókba jártam, és ha most azt kérdezik tőlem, mennyit veszítettem el összesen, akkor azt kell mondjam százmillió forintot összesen...”- vallotta meg a Life TV kameráim előtt rezzenéstelen arccal Junior, aki egyetlen kaszinóban töltött percet, vagy elszórt milliót sem bán, mégis egyik pillanatról a másikra hagyott fel szenvedélyével.

„Édesapám halála sokkhatásként ért, nem sokkal utána ráadásul azt is megtudtam, hogy útban van az első fiam, Lacika. Egy csapásra megváltozott minden. Az érzés, hogy édesapa leszek, valami elképesztő energiát és felelősségtudatot adott. Egyik napról másikra leálltam...”- mondta a Story magazinnak a rapper.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?