SZTÁR

DiCaprio és Lady Gaga sokkolta a nézőket az Oscar-gálán!

A sztárszínész és a botrányairól híres énekesnő olyat mutatott az idei díjátadón, amire senki nem számított.
  • Szerző: THE_D

Az Oscar-gála vörös szőnyeges bevonulása több meglepetést okozott, mint vártuk. Az este talán leginkább sokkoló látványát Lady Gaga nyújtotta, méghozzá éppen azért, mert megbotránkoztató vagy bizarr öltözék helyett egy tőle teljesen szokatlan, fehér, egyszerű és visszafogott estélyit választott. Az egyetlen trükkje estélyijének az volt, hogy valójában nadrágot viselt, melyet egy széles, hosszú anyag borított, leomló szoknyaként.

És ez még hagyján, hiszen a sminkje is egészen diszkrétre sikerült:

Lady Gaga egyébként az este egyik fellépője volt, és azt a slágerét adta elő, mely a nők ellen elkövetett erőszakról szól. Az énekesnő maga is áldozat volt korábban, így állítólag a felvétel során többször is elsírta magát, tehát lehetett számítani rá, hogy előadása nagyon is érzelmes és erőteljes lesz.

Az érkezők között természetesen ott volt Leonardo DiCaprio is, aki az interjú során egészen meglepő látványt nyújtott. Otthon hagyta ugyanis a macsó és adoniszi testtartást, helyette pedig megmutatta, hogy pocakkal is lehet dögös.

A színész egyébként édesanyjával érkezett a gálára, és mint elmondta, természetesen nagyon izgatott, ahogyan mindenki, aki részt vesz az estén. A film kapcsán viszont szemernyi kétség sem volt benne, és elismerte, nagyon büszke rá.

A vakuk kereszttüzében feltűnt Heidi Klum egy csodálatos és elegáns estélyiben, melynek virágdíszítése azért erősen vitathatóra sikerült.

Cate Blanchett szintén a virágokra voksolt idén, és mint mindig, most is kifinomult volt és gyönyörű.

A kivágások persze az idei díjátadón sem maradhattak el. Charlize Theron egy vörös estélyiben a dekoltázsra helyezte a hangsúlyt.

Julianne Moore szintén erős dekoltázst mutatott, és kortalanul gyönyörű volt.

Sylvester Stallone felesége dekoltázs helyett viszont egy Angelina Jolie-hoz méltó combvillantást mutatott,

Whoopi Goldberg pedig a vállát hagyta fedetlenül, így jól látszódott óriási tetoválása is.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?