SZTÁRDZSÚSZ

Terhesen esett depresszióba a magyar sztártáncos

Karsai Zita hamarosan életet ad első gyermekének, de egy pillanatra sem tud leállni. Online táncórákat tart, mert ha nem mozog, jön a depresszió...
  • Szerző: Buster

Karsai Zita hatalmas gömbölyödő pocakkal és igen energikusan érkezett meg szerda reggel a Life TV Ébredj velünk című műsor stúdiójába, amivel alaposan meglepte az Ábel Anita-Hajdú Steve műsorvezető párost.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Egy hónap múlva érkezik Karsai Zita első gyermeke

Karsai Zita várandósan sem hagyta abba a táncot

A 41 éves táncművész május 4-ére várja első gyermekét és bizony az előrehaladott állapota sem hátráltatja abban, hogy tovább hódoljon szenvedélyének, a táncnak.

„Nagyon későn indult az igazi karrierem, hiszen 32 évesen kaptam azzal, hogy hatalmas európai turnékban 5 éven keresztül lehettem ott a saját számommal. Ez hatalmas ajándék volt. Ha valaki akkor azt mondja, hogy szüljek, hát biztosan azt mondtam volna, hogy nem” – árulta el Zita, aki akkor nagyon elszántan kezdett bele karrierálmai megvalósításába.

Karsai Zita

Karsai Zita 8 hónapos terhesen is hihetetlen dolgokra képes a testével...

A profi táncos gyakorlatilag azóta folyamatosan pörög és nem is tagadja, nagyon megviselte a koronavírus-világjárvány miatti leállás, pedig nem sokkal a vírus megjelenése után derült ki, hogy állapotos.

„A vírus miatt egy időre le kellett állnom a tanítással, hiszen nem lehet egyszerre annyi ember egy helyen és átálltunk mi is az online tanításra. Lebutítottam a hobbitáncomat terhestáncra. Mindent megcsinálok ugyanúgy, csak felugrások nélkül. A rövid leállásban egyébként depressziós is lettem. Nem terhességi depresszióról beszélünk, hanem arról, hogy megvontam magamtól a napi három óra táncot” – vallotta meg a Life TV stúdiójában Karsai Zita, aki azt is elárulta, hogy két gerincsérve miatt veszélyeztetett terhes, de ennek kifejezetten jót tesz a mozgás.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?