SZTÁRDZSÚSZ

Indiai szerelme sem tudja megvédeni önmagától Demcsák Zsuzsát

Sokan voltak, akik abban reménykedtek, hogy Demcsák Zsuzsa élete végre egyenesbe jön, miután az Ázsia Expressz forgatása alatt rátalált a szerelem.
  • Szerző: Buster

Péntek reggel a Bors robbantotta ki az újabb Demcsák Zsuzsa botrányt, miután fotókat és egy videót is közzétettek arról, ahogyan a vezetéstől idén júliusban újabb három évre eltiltott műsorvezető a volán mögé ült.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: BORS

Balázsék ennek kapcsán húztak párhuzamot a 2008-ban tragikus körülmények között elhunyt Albert Györgyi és közte. A legendás újságíró nyíltan beszélt depressziójáról és alkoholbetegségéről, Zsuzsa azonban magába folytja a problémáit. Ennek ellenére valóban nem lehet amellett elmenni, hogy jól látható átfedések vannak kettejük sorsának alakulásában. Szakmai életük tekintetében épp úgy, mint botrányaik kapcsán.

Fotó: DFP

Györgyi és Zsuzsa esetében is mindenki elismerte és elismeri, hogy nagy tudású, művelt és sokoldalú szakemberekként ismerték meg őket. Györgyi kiválóan beszélt angolul, Zsuzsa pedig négy nyelven kommunikál. Mindketten otthonosan mozogtak a reggeli televíziózásban, hiszen Albert Györgyi éveken át szerkesztette és vezette A reggel, majd a Napkelte című műsorokat, Zsuzsa neve pedig szinte összeforrt a TV2 Mokkájával. Érdekes tény továbbá, hogy mindketten az ATV-ben fejezték be tévés pályafutásukat. A két műsorvezető élete azonban leginkább magánéletük kapcsán mutat átfedést.

Hiszen Györgyin sem tudott segíteni a párja, ahogyan a jelek szerint Zsuzsát sem tudja visszafogni Krishan, akivel hamarosan összeházasodnak majd.

Hogy miben hasonlít még Zsuzsa és Györgyi élete, az kiderül a napilap szombati számából.

 

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Pogácsától a sós rúdig! A legfinomabb sós vendégvárók az ünnepekre

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?