SZTÁR

Damut Kelemen Anna tette tönkre!

Mert kihozta belőle a vadállatot. Üvöltött, káromkodott, felrugdosta a bútorokat, elzavarta a tévéstábot. Ugye emlékeznek a Hal a tortán félelmetesen üvöltözős jelenetére?
címkék:

Damu Rolandot Kelemen Anna lökte lejtőre. Õ hozta ki belőle a vadállatot! Üvöltött, mint egy megveszekedett őrült. Az ország ekkor látta meg, hogy mi lakik a lelke mélyén!

Annácska férfit kényeztetett?

Damu Roland a Jóban Rosszban sorozat rosszfiújaként jutott pályája csúcsára. Sikeres sorozatsztárként kapott meghívást a  Hal a Tortán  című főzőtébolyba, ahol mindenképpen bizonyítani akart. De a pörkölt kihült, tönkrement. Ugyanis műsorbéli partnere Kelemen Anna brutálisan elkésett. A rossznyelvek szerint odahaza kényeztetett egy jólfizető férfivendéget.

Belelendült az ivásba

A hangulat egyre rosszabb lett, Damu bánatában ivott, mint egy  kefekötő. Ráadásul megsúgták neki, hogy Annácska vezet a versenyben. Bekómált!

„Ordítottam, és nagyon obszcén, vulgáris, gusztustalan szavakat mondtam. Csak később jöttem rá, hogy pontosan ez volt a cél. Hergeltek, és én egy idő után, főleg az alkohol hatása alatt, igazi balhét kreáltam. Hogy tényleg jó kis balhé legyen, és a műsornak legyen nézettsége, felrúgtam egy spanyolfalat, ami a kertemben volt felállítva. Elzavartam a stábot”

-írja a könyvében, amiből a Blikk is idéz.

 

Már nem volt mit tenni

Damu nem tudta megakadályozni, hogy adásba kerüljenek a legdurvább pillanatok, minden a balhéra lett kihegyezve. Olyan nézettsége lett az adásnak, mint addig még sosem. Na Damu akkor lett az " állat", akkor lett egy egész életre botrányhős.

Itt a híres jelenet, tényleg brutál!

https://www.youtube.com/watch?v=bEtPQWZM-fc

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?