SZTÁR

Kislányt jósolnak Curtisnek és szerelmének

Rajongója megjósolta Curtisnek, hogy új szerelmétől kislánya fog születni. Azonban ez még korántsem minden.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Sokan nem hittek Curtis és kosaras, új szerelme Barnai Judit – vagy ahogy a rapper hívja: Judie – szerelmében, ám az idő őket igazolja.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Nyáron lesz egy éve, hogy megismerkedtek, egymásba szerettek, és azóta elválaszthatatlanok.

Fotó: Ripost

Mindemellett úgy tűnik, a rapper rajongói is kezdik elfogadni és megszeretni a szép, szőke hajú sportolólányt kedvencük mellett, mi több, az egyik követőjük fordulatos víziójának is hangot adott – írja a Bors.

„Kedves Curtis a kis kosaras csajszi szülni fog neked egy kislányt. Minden jót nektek” – írta egy kommentelő a rapper egyik friss képe alá.

Fotó: Bors

A Bors kíváncsi volt, vajon honnan jött ez a jóslat, s felkereste a rajongót, aki megdöbbentő dolgokat árult el:

Azt mesélte lapnak, hogy bár nem látnok, Kulcsár Edináéknál is beletrafált a gyerekbe, s amikor a modell először volt várandós, azonnal rávágta neki: fia lesz. Négy évvel ezelőtt pedig Horváth Éva egyik képe alá írta meg, hogy kellene már neki egy gyerek, egy kisfiú. Rá pár napra kiderült: Éva terhes, majd az, hogy kisfia lesz. Most Curtisnél érzi azt, hogy lesz egy lányuk az új barátnővel.

Nos, ha jós, ha nem a rajongó, egy biztos, ezek szerint kivételes megérzései vannak. A kérdés az, vajon Curtiséknél is bejön-e?

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?