LELKIZŐ

Dráma a lángoló autóban, ezt tette halála előtt Csontos Karina

Az énekesnő a Facebookon próbált segítséget kérni, mindhiába.
  • Szerző: Buster

Döbbenetes lélekjelenlétről tett tanúbizonyságot Csontos Karina, az a 17 éves lány, akit a Sztárban sztár leszek! legújabb évadából ismert meg az ország: a fiatal három barátjával ült gépkocsiba, mely belecsapódott egy álló autómentőbe, a kocsijuk rögtön lángra kapott. Az autóban rekedt fiatalok próbáltak kiszabadulni. A Bors napilap úgy értesült hogy, Karina annyira higgadt tudott maradni, hogy még fotót is készített az autóban két barátjáról, amit feltöltött a Facebookra egy zárt csoportba segélyhívásként.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Csontos Karina

A fiatalok egy buliból tartottak hazafelé

Pénteken sokkolta az országot a hír, hogy Karina tragikus autóbalesetben három barátjával együtt életét vesztette. A hétfőn megjelent Bors információi szerint egy rendőr, egy focistalány és egy határőr ült még az autóban, épp a Kárpátalján fekvő Munkácsból, egy buliból tartottak hazafelé, amikor az ukrán kisvárosban, Nagylucskán megtörtént a baj.

A történtekről több megrázó videó járta be az internetet. A felvételek egyikén az égő autó látható, a másik pedig fényes nappal készült, azon már csak a tragédia nyomai, a szénné égett autó, és a mindenfelé szétrepült alkatrészek vannak.

Karina szörnyű balesetéről édesanyja, Katalin még képtelen beszélni. A Bors telefonon kereste meg az asszonyt, könnyeivel küszködve köszönte meg részvétnyilvánításunkat, érdeklődésünkre csak annyit tudott elmondani, hogy nincs információja arról, pontosan hogyan történt a baleset.

„Nem tudom a részleteket” – mondta alig érthető hangon Katalin, aki további kérdéseinkre már képtelen volt reagálni. „Ne haragudjanak, de nem tudok most semmire sem válaszolni” – zárta a beszélgetést. A lap úgy tudja, Katalin annyira összeomlott, hogy kórházba kellett szállítani.

A személyautó teljesen kiégett

Te

 

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Méteres sütemény, ahogy a nagyi készíti
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?