LELKIZŐ

Így üzennek Csontos Karina családjának: Ezrek osztoznak gyászukban

A fiatal tehetség halálhíre az egész országot mélyen megrázta. A tragikus autóbaleset hírét Tóth Gabi osztotta meg elsőként, de a Sztárban sztár leszek! oldalára is özönlenek az üzenetek.
  • Szerző: Buster

A Sztárban sztár leszek! még versenyben lévő tehetségei számára különösen nehéz lesz a vasárnap esti élőshow, hiszen úgy állnak majd színpadra, hogy idejük sem volt felocsúdni Csontos Karina halálhíre után.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Csontos Karina tragikus balesetben vesztette életét
Fotó: Tv2

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a Tóth Gabi csapatába bekerült, de végül az élő adásokig nem jutó fiatal tehetség súlyos autóbalesetet szenvedett a kárpátaljai Nagylucskán. Négyen ültek abban az autóban, ami egy az út szélén álló trélerbe csapódott a település belterületén péntek hajnalban. Az ütközés olyan erejű volt, hogy az autóban ülők mindannyian életüket vesztették, és a parkoló autóban ülő férfi is súlyos sérüléseket szenvedett.

A tragédia bejelentése óta ezrével özönlenek a részvétnyilvánítások a műsor közösségi oldalára.

„Nagy szomorúsággal a szívemben veszem tudomásul és őszinte részvétemet fejezem ki szeretett családjának és minden hozzátartozójának ! Nyugodjék békében aranyos szép életkém!”

„Nincsenek szavak.... Őszinte részvétem! Nyugodj békében, most már angyalkák hallgassák csodálatos éneked!”

„Őszinte részvétem a Családnak! Minden halál tragédia, ilyen fiatalon, tele ambícióval és életerővel pedig különösen. Drága Karina, Isten nyugosztaljon és vigyázzon Rád! Mi nem feledünk, és köszönjük, hogy rövid életedben megosztottad a tehetségedet velünk!”- írták Karina és a műsor összetört szívű rajongói.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Karácsonyi halászlé receptek
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?