SZTÁR

Sosem szerettem ennyire más nőt – zokogva gyászolja elhunyt feleségét Csocsesz

Gyöngyikénél a koronavírus klasszikus tünetei jelentkeztek, végül mentő vitte kórházba...
  • Szerző:

Nem elég, hogy a világjárvány miatt fellépések nélkül maradt Csocsesz, az átkozott koronavírus még fájdalmasabb csapást mért az énekesre. Felesége, Gyöngyike egy a koronavírusra jellemző tünetekkel szembesült: nem érzett szagokat, felment a láza és egyre romlott az állapota. A zenész kétségbeesetten hívott mentőt szerelméhez, akit azonnal kórházba szállítottak. A Covid-osztály orvosai megkezdték az 58 éves asszony kezelését, de az életét nem tudták megmenteni. A mindig vidám énekes összeroppant a fájdalomtól.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

csocsesz

„A poklok poklát jártuk meg a családommal. Szombaton reggel hét órakor telefonáltak a kórházból, hogy ha szeretnénk elbúcsúzni Gyöngyikétől, azonnal menjünk be, mert bármelyik pillanatban elmehet. Természetesen elindultam, de nem engedtek be közvetlenül az ágyához, mert az intenzív osztályon feküdt. Csak egy üvegfalon keresztül láthattuk, ahogy lélegeztetőgépen van. Vese­dialízist is kapott. Aztán hazamentünk, és vártuk, mikor telefonálnak, hogy megállt a szíve. Ez fél tizenkettőkor történt meg. Az ellenségemnek sem kívánom ezt az egészet. Az orvosok becsülettel küzdöttek az éle­téért, mindent megtettek, hogy megmentsék. Most itt van a fiam és a lányom is mellettem. Mindenki ki van borulva. Képtelenek vagyunk elhinni, pedig tudjuk, hogy Gyöngyike nincs többé” – csuklott el a Borsnak nyilatkozó zenész hangja.

Képünk illusztráció
MTI/Balogh Zoltán

„Kegyetlen ez a betegség, és szörnyű a veszteség. Sosem szerettem ennyire más nőt!” – zokogta az előadóművész. „Reggel mentünk vissza a kórházba, hogy elhozzuk a feleségem személyes tárgyait és a ruháit. Borzalmas élmény volt” – zárta szavait Csocsesz, akit felnőtt gyermekei mellett barátai is támogatnak.

„Nyilvánvaló, hogy Csocsesz családjának a fellépések kiesése okozott nehézségeket, de ezek nem tépázták meg a szeretetüket. Több évtizede élt együtt Gyöngyikével. Jóban-rosszban kitartottak egymás mellett. Csocsesz egy rendkívül odaadó családapa és férj. Akárhova mentünk, mindig a szeret­teiről beszélt. Elmondta, amikor disznót vágtak, amikor együtt főztek. Annyira összekovácsolta őket a sok élmény, hogy nem is csodálkozom azon, hogy a gyász súlya alatt összetört. Bármiben számíthat ránk, de mostanában nem szeretnénk őt zavarni. Természetesen írtunk neki részvétüzenetet, amire válaszolt. Most nyugalomra van szüksége” – magyarázta Bódi Guszti, és hozzátette: az elmúlt év megmutatta, melyek az igazán stabil házasságok.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?