SZTÁRDZSÚSZ

Budapest színházi negyede: Újabb 200 korona-teszttel segített a magyar mecénás

Eleni Korani korábban már vásárolt 200 tesztet az Operettszínháznak, de most újabb felajánlást tett a zavartalan működés érdekében.
  • Szerző: Buster

A görög származású műkincskereskedő és mecénás évek óta támogatja az Operettszínházat, ahol korábban díjat is alapított. Mivel idén a koronavírus-világjárvány miatt nem adták át az elismerést, Eleni Korani úgy döntött, hogy a szobrocskákra fordítandó összegből újabb 200 darab tesztet adományoz a társulatnak.

„Ebben a helyzetben az a legfontosabb, hogy mindenki, aki megteheti, próbáljon segíteni a szívének kedves színházaknak, társulatoknak, vagy csak válasszon egy szervezetet, ahol szükség lehet a támogatására. Számomra az Operettszínház lett az egyik kiválasztott, ahová korábban már eljuttattam kétszáz koronavírus-tesztet, most pedig újabb kétszáz darabot adtam át, hogy a művészek és a társulat egyéb tagjai biztosak lehessenek abban, nincsenek veszélyben munka közben”- kezdte a mecénás, aki éppen a karácsonyi és szilveszteri online műsorok rögzítése előtt adta át a teszteket.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?