SZTÁR

Borzalmas látvány fogadta Medveczky Ilonát, ez történt a kertjében

A 77 éves táncmûvésznő nem hitt a szemének! Egészen elsápadt...
  • Szerző: Doris

Pokoli éjszakán van túl Medveczky Ilona, a szombat esti brutális vihar ugyanis teljesen tönkretette imádott kertjét, óriási pusztítást végzett.

A 77 éves táncművész köztudottan imádja a virágokat, van, hogy egész napját a kertben tölti, így nem csoda, hogy nagyon érzékenyen érintette, hogy minden odalett. Ráadásul nem ez az egyetlen csapás! A díva halálra rémült, amikor egy óriási villám közvetlenül a háza mellett csapott bele a földbe, minden szikrázott.

„Borzalmas éjszakám volt. Kis híján ide csapott be egy villám, úgy szikrázott, mint a hét ördög, a kutyák fejvesztve menekültek, a két nagy kuvasz is felmászott a nyakamba. Arról nem beszélve, hogy kint minden növény elpusztult, a pálmák, a jukkák. A leander például beleborult a medencébe. Elképesztő felfordulás volt. Ráadásul nincs biztosítva semmi, korábban ugyanis hiába volt, nem fizettek semmit”

- nyilatkozta a %%-nak feldúltan Ilona, aki most reggel 6 órától egészen éjfélig gürcöl pizsamában, hogy helyreállítsa a károkat.

„Annyi időm sincs, hogy magamra kapjak valami normális ruhát, egész nap pizsamában dolgozom a kertben, a hajam két copfba van fogva. Kizárt, hogy így bárkinek is kinyissam az ajtót. Ráadásul nagyon nehéz dolgom van, ínhüvelygyulladásom van, a másik kezemet pedig nemrég műtötték, így alig tudok bármit is felemelni”

– panaszolta a díva, aki addig nem nyugszik, amíg helyre nem hoz mindent, segítséget pedig nem vár senkitől.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?