SZTÁR

Bódiék meghúzták a nadrágszíjat! Mi vezetett ide?

Egyre szűkebbre húzza Bódi Guszti és Margó a nadrágszíjat, úgy érzik, máskülönben nem lehet vigyázni arra, ami körülveszi őket.
  • Szerző:

Nem értem azokat, akik azt mondják, hogy alig maradt lehetőségük. Azoknak, akik évek, évtizedek óta ebben a szakmában dolgoznak, kell hogy legyen egy biztos anyagi tartalékuk. Mi erre törekszünk Margóval, mert tudjuk, honnan jöttünk, mi­lyen mélyszegénységben élni. Ez az időszak inkább a spórolásról szólt, mint a költekezésről – meséli a Borsnak Guszti, aki a járványidőszak alatt sem feledkezett el azokról, akik segítették a karrierjüket

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Galambos Lajost és Körmendi Tamást is felhívtuk Margóval, hogy megköszönjük nekik, hogy itt tarthatunk. Meglepődtek, pedig szerintem ebben nincs semmi meglepő. Ha ők nem lennének, mi sem tartanánk ezen a szinten – tette hozzá Guszti.

Bódiék úgy érzik, maximálisan alkalmazkodnak a jelenlegi helyzethez, amiben az is segíti őket, hogy számukra a család az első.

Minket a tradíciók összetartanak. Mindenki tudja, mi a dolga, törődünk egymással, figyelmesek vagyunk. Margó főz, mos takarít, és csodálatosan neveli a gyerekeket, unokákat. Mellette pedig nagyszerű előadóművész. Én viszem a férfi dolgát, és nem utolsósorban nincsenek egymás iránt elvárásaink. Ha kimaradok a srácokkal, akkor sem fogad itthon egy sárkány. Ő pedig nem igényli, hogy a barátnőkkel egy kávézóban ücsörögjön. Egy szóval nem akar több lenni nálam. Nincs versengés, hogy le­győzzük egymást – meséli büszkén Guszti.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?