HŰHA

Berki szerint Csilla meztelenül, pucsítva kaparja cellája falát

Hétfőn négy híresség költözött be a VIASAT6 celláinak egyikébe, hogy eltöltsenek ott öt magányos napot. Berki pedig megint hozta a formáját...
  • Szerző: Buster

Megyeri Csillának és Berki Krisztiánnak nem éppen felhőtlen a viszonya, hiszen korábban már szerepeltek egy műsorban, mely után nem éppen jó szájízzel váltak el. Krisztián ugyanis az Ázsia Expressz első szériáját nyerte meg úgy, hogy pénzt ígért többek között a Csilla-Zsolti párosnak is, de végül a kifizetésre nem került sor. Csilla ezért neheztel Berkire, akivel most a VIASAT6 Celebcella című műsorában szerepel együtt.

Persze mindketten egy-egy puritán konténerben vannak bezárva, így nem találkoznak egymással, de magányukban mindketten sokat foglalkoznak a másikkal. Berki egyenesen azt vizionálja, hogy annyira bejön a fiatal lánynak, hogy az: „Meztelenül, pucsítva kaparja a cella falát, hogy átjöjjön...” Krisztián ezt a mondatát többször is a kamerába mondta, miközben a szomszéd cellában Csilla nagyon nem így gondol az izomcelebre.

„Berki biztosan otthonosan érzi magát a kis cellájában... Innen üzenem, hogy a viselkedés az, ami naggyá tehet!”- elmélkedett hangosan Csilla, alig néhány órával a beköltözésük után.

És ezeket olvastad már?