SZTÁR

Berki Krisztián: Mindenkit megvettem kilóra Ázsiában

Ázsiában az első heteit azzal töltötte, hogy felmérte az erőviszonyokat, majd fejben, sakkjátszmaszerûen lejátszotta a játékot
  • Szerző: Ripost

Berki Krisztián ezután megtette milliós ajánlatait a két legerősebb párosnak, ők pedig szó nélkül elfogadták. Íme Berki gonosz trükkje. Ambrus Attila egy darabig megpróbálta visszafogni minden hájjal megkent játékostársát a szombat este véget ért Ázsia Expressz öt héten át tartó versenyében.

Aztán végül belátta, hogy idealizmussal nem szerezhet dicsőséget és lemondott a pénzről. Õ is alárendelte magát az izomceleb elméletének, és be is jöttek a számításai, hiszen ők nyerték a TV2 hihetetlenül kalandos játékát.  

Kifigyelte a többieket

"Rögtön a játék elején megbeszéltük Attilával, hogy számunkra kizárólag a győzelem a fontos, és azt a tényt elengedjük, hogy mennyi pénzt lehet nyerni. Tulajdonképpen számunkra ez az öt hét ezért sem volt annyira megterhelő mentálisan és ezért tudtunk mindvégig nyugodtan, egységként haladni a cél felé. És persze ettől dőlt a lé is. Az első időszakban csak figyeltem a többi párost, és felállítottam fejben egy kiesési sorrendet.

Egyszer sem tévedtem. Kiismertem az erős párosok gyengéjét, ami, Cseke Katinkáék kivételével, a pénz volt.

Csilláék és Edináék is pénzért jöttek, így csak annyi dolgom maradt, hogy biztos pénzt ígérek nekik a végére. Ezzel persze az volt a célom, hogy kicsit éket verjek közéjük, ami Csilláék esetében sikerült is, illetve hogy gyengítsem a harci szellemüket, hiszen a biztos pénz tudata valamilyen szinten elaltatja az embereket. Mondjuk ki, ahogy van: Megvettem kilóra mindenkit Ázsiában...! "

- mondta el a %% napilap hétfői számában Krisztián.

És ezeket olvastad már?