HŰHA

Ez durva lesz: Berki nem fizet több gyerektartást

Berki hadat üzent gyermeke anyjának és kijelentette, hogy egy fillér gyerektartást sem hajlandó fizetni egykori párjának.
  • Szerző: Buster

Berki Krisztián úgy döntött, hogy kiássa a csatabárdot és komoly elhatározásra jutott. Bár a bíróságon korábban megállapodott Hódi Pamelával a gyermekfelügyelet és a gyerektartás kérdéseiben, mostantól egy fillért sem hajlandó fizetni. Ennek okairól a -nak mesélt a politikai karrierjét építgető Krisztián, aki jogi útra szeretné terelni döntését.

Fotó: Markovics Gábor

„Rövid leszek és velős! Úgy határoztam, hogy a mai naptól nem fizetek több gyerektartást Pamelának, mert ő több mint száz alkalommal szegte meg a bírósági végzést, amelyben megállapodtunk, hogy minden olyan internetes és egyéb tartalmat egyeztetünk, melyben a kislányunk is feltűnik, és amelyek után pénzt kapunk. Nos, a gyermekem anyja ezt rengetegszer mulasztotta el a megállapodásunk óta és így komoly összegű bevételhez jutott. Ezt a pénzt pedig, ahogy a TV Mokkában elmondta, elköltötte. Tekintettel arra, hogy én mindössze két alkalommal tettem közzé olyan posztot, melyben Nati is szerepelt és mindkét alkalommal jeleztem is Pamelának, úgy érzem, hogy lépnem kell. Azon túl, hogy nem fizetek tovább, jogi útra is terelem az ügyet! Én eddig így is ötven százalékkal többet fizettem az óvoda miatt” – jelentette ki Krisztián, aki a napilap szombati számában arról is beszél, hogy szerinte mit kéne tennie volt párjának a reklámokból befolyt összegekkel.

És ezeket olvastad már?