HŰHA

Elképesztő ajándék: Berki 10 milliós verdával lepte meg feleségét

Berki Krisztián sosem volt az a szerény fiú, de egy ideje a korábbiaknál is komolyabb pénzszórásba kezdett.
  • Szerző: Buster

Mazsi nem hitt a szemének, amikor nőnap reggelén kedvese átadta neki az ajándékát. Berki Krisztián ugyanis egy masnival átkötött, hófehér luxusverdával lepte meg őt a jeles napon.

Fotó: Sulyok László

A politikai karrierről álmodozó izomceleb életében persze egy nőpalánta is fontos szerepet játszik, így ő sem maradhatott ki a nagyvonalú ajándékozásból. Nati egy az autó márkájával megegyező bringát kapott, ami a kabrió árához képest ugyan elenyésző értékkel bír, de így is bőven 100 ezer forint fölötti összeget kellett kicsengetnie érte. Lapunk megkereste Berki Krisztiánt, aki kicsit sem érzi túlzónak a nőnapi meglepetéseit.

„A képlet rém egyszerű… Az a dolgom, hogy azt a két nőt, akik a legfontosabbak az életemben, boldoggá tegyem. Természetesen nem arról van szó, hogy az anyagiakkal letudom ezt a kötelezettségemet, hiszen emellett minőségi időt is töltünk együtt, vagyis nem minden a pénz, de mondjuk, hogy nem kevés”

- kezdte Berki, aki a napilap hétfői számában azt is elárulja, miért nyúlt ilyen mélyen a zsebébe és persze Mazsi is megszólal.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?