HŰHA

Különös kommentben osztja le a Benedeket gyászoló sztárokat Majka

Majka egy videóval jelentkezett hivatalos oldalán, melyről sokan azt hitték, Benedek Tiborról szól majd. Nos, a feltételezést is kikérte magának...
címkék:
  • Szerző: Buster

Talán, de csak talán, Majka most egy picit túllőtt a célon. Csütörtök délután, talán csak véletlenül, de feltöltött hivatalos közösségi oldalára egy videót, melynek első másodperceiben nagyon úgy tűnik, hogy a legendás vízilabdázótól, Benedek Tibortól készül búcsúzni.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Markovics Gábor

Péter összetörten kezdett bele mondandójába, majd egy ponton elnevette magát és bejelentette, hogy idén sem jelölték őt és csapatát a Petőfi Zenei Díjra...

A kissé hatásvadászra sikeredett szösszenet alatt hamar meg is jelentek a kommentek, melyek egy része arról szólt, hogy bizony többen is azt hitték, Majka éppen Benedek Tibortól készült búcsút venni. A rapper ezekre a kommentekre reagált úgy, hogy finoman ízléstelennek és lájkvadásznak nevezte azokat a hírességeket, akik hivatalos oldalaikon gyászolták a magyar sporttörténelem egyik legnagyobb alakját.

A kirohanás csupán azért sántít itt-ott, mert Benedek Tibor családja a gyászhír bejelentésekor egyértelművé tette, hogy:

„Részvétnyilvánításaikat nyilvános felületeken tisztelettel fogadjuk. Családja kérésére kérjük mind a közvéleményt, mind a sajtó képviselőit, hogy tartsák tiszteletben e nehéz időszak játékszabályait...”

- ...akkor ezt most miért?

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?