SZTÁR

Belehalt a koronavírusba a Krokodil Dundee sztárja

Koronavírus-fertőzésben elhunyt Mark Blum, a Krokodil Dundee főgonosza.
  • Szerző: Ripost

69 éves korában, koronavírus-fertőzésben elhunyt Mark Blum színész. Blumot a legtöbben a Kétségbeesve keresem Susant című filmből, valamint a Krokodil Dundee főgonoszaként ismerték, de rendszeres szerepelt a New York-i off-Broadway színház, a Playwrights Horizons darabjaiban is. A nézők mostanában a Netflix You című sorozatában láthatták.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Szeretettel és tisztelettel adózunk Mark Blum, az örök barát és tökéletes színész emléke előtt, aki a héten elhunyt. Köszönjük, Mark, mindazt, amit hoztál a színházunkba, ahogy a többi színházba és a közönségnek is. Hiányozni fogsz” – búcsúzott a társulata a Twitteren.

A színészről Madonna is megemlékezett, akivel együtt szerepelt a Kétségbeesve keresem Susant című filmben.

„Nem akarom elhinni, hogy egy olyan figyelemreméltó ember, színész és barát távozott, mint Mark Blum” – kezdte a megemlékezést az énekesnő, aki arra is felhívta a figyelmet, hogy a koronavírus nem vicc és mindenkinek be kell tartani a karantén szabályait.

I Want to Acknowledge the Passing of a remarkable Human, fellow actor and friend Mark Blum, who succumbed to Coronavirus. This is really tragic and my heart goes out to him, his family and his loved ones. I remember him as funny warm, loving .and professional when we made Desperately Seeking Susan in 1985!! Another reminder that this virus is no joke, nothing to be casual about or pretend wont affect us in some way. ♥️ we need to stay grateful -be hopeful- help each other-and follow the quarantine rules! #covid_19 #markblum #desperatelyseekingsusan

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?