SZTÁRDZSÚSZ

Béke vagy csak fegyverszünet? Összeborult Kiskeró és a Viszkis

Máté nem szeret és nem is tud haragot tartani, ezért békejobbot nyújtott a Viszkisnek, aki egy nappal korábban minősíthetetlen hangnemben támadta le.
  • Szerző: Buster

Az Operettszínház művésze egy nappal később úgy döntött, elsimítja a nézeteltérést. Ez egy színházi meghívásban csúcsosodott ki, ami a kissé bárdolatlan Viszkisre is vonatkozott. „Engem is meghívsz így is, hogy egy vérfikázós csávó vagyok?” – kérdezte Kerényi Miklós Mátétól Ambrus, mire a színész egy frappáns válaszban utalt vissza konfliktusuk kirobbantó okára. „Ha holnap reggel nem a fülembe üvöltve ébresztesz, akkor igen!” – mondta Máté, aki lapunknak mesélt kettejük konfliktusáról.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Teljesen normális, hogy feszültség alakul ki olyan emberek között, akik a való életben soha nem költöznének össze. A mi vitánk nem a fűrészelésről, vagy a kecskeházépítésről szólt, inkább csak az új helyzetnek, amit Attila talán kicsit rosszabbul kezelt” – kezdte Máté, aki azt is elárulta, miért esett neki különösen rosszul a Viszkis zajos ébresztője.

„Nekem meghatározza a napomat az ébredés. Ezen egyébként még túl is léphettem volna, de a további szurkálódást, majd a durva beszólást már nem tudtam elengedni a fülem mellett. Mindketten csapatjátékosok vagyunk, én pedig nem szeretek és nem is tudok hosszan haragot tartani” – mondta a színész, aki végül megölelte Ambrust. Hogy miként alakul kettejük viszonya, az kiderül a TV2 képernyőjén.

Eldőlt az első párbaj, fellélegzett a sárga csapat

A keddi adásban nem csak Attila és Máté békülése hozott izgalmakat, hiszen a sárga csapatnál a „kiszavazott” Sebők Vili végül Syndney van den Boscht hívta ki párbajra és bizony alul is maradt az egykor szépségkirálynővel szemben, aminek a sárga csapat tagjai kifejezetten örültek. Így tehát az egykori válogatott focista hagyta el elsőként a Farm VIP játékát.

 

És ezeket olvastad már?