SZTÁRDZSÚSZ

Azt pletykálták, ismét szakított Hódi Pamela: Megtudtuk, mi az igazság

A sztáranyuka rajongói attól tartottak, hogy újra bekövetkezett az, ami még májusban, és elváltak egymástól a fiatalok útjai.
  • Szerző: Ripost

Hosszú heteken keresztül egyedül, Bence nélkül töltötte a mindennapjait Hódi Pamela. Ezért is indultak el újra a találgatások. A sztáranyuka rajongói attól tartottak, hogy újra bekövetkezett az, ami még májusban, és elváltak egymástól a fiatalok útjai.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Ripost

Mint ismeretes, Pamela szeptemberben jelentette be, hogy elkapta a koronavírust, és amint a megtudta, a karanténban töltött időt végig a vőlegénye nélkül töltötte. Akkor hiába érdeklődtünk tőle, hogy miért döntött így, nem kívánt nyilatkozni a témában. Eközben rengeteg követője is arról faggatta az Instagram-oldalán, hogy hová tűnt Bence, miért nincs mellette a legnehezebb időszakban?

Pamela azonban kitartott, nem is válaszolt ezt a témát firtató üzenetekre. De most már nem titkolózhat tovább. Megtudtuk, hogy szó sincs szakításról. A szerelmesek továbbra is egy párt alkotnak. „Igaz, Bencét jó ideig nem láttam, de a minap újra együtt sétáltatták Pamela kutyáját, miközben Natika mellettük görkorizott. Úgy tűnik, minden rendben van velük” – mondta el a -nak egy környéken lakó hölgy.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?