HŰHA

Az egyik legundorítóbb feladat vár az Ázsia Expressz 2 játékosaira

Gyomorforgató feladatokban eddig sem volt hiány, de a véghajrához közeledve már minden határt átlépnek a megpróbáltatások.
  • Szerző: Buster

Már csak négy játékos pár utazott el a leállás miatt beiktatott állomásra, Thaiföldre, ahol mindjárt az Ázsia Expressz 2 egyik, ha nem a legundorítóbb feladatával kellett megbirkózniuk. A játékosoknak egy denevérek lakta barlangot kellett kitakarítaniuk, és ha nem lett volna elég a földet vastagon ellepő denevérguanó, szembe kellett nézniük a mindent ellepő csótányokkal is. A legtöbben viszolyogva álltak neki a takarításnak, de Gáspárék csak megrántották a vállukat és pikk-pakk nekiugrottak a melónak.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Néha, ha nincs kedvünk elmenni a henteshez, csak összefogdosunk pár csótányt és kisütjük őket. Finomak, ropogósak és sok bennük a fehérje”

- mondta Zsolti a feladat után. Gáspár Evelin persze felhívta nagyot mondó nagybátyja figyelmét, hogy egyébként vegetáriánus, így nemhogy csótányt, de még csirkét sem eszik odahaza. A TV2 utazós realityje lassan a véghajrájához közeledik, így két héttel a finálé előtt változtak a szabályok. Mostantól megszűnik a védettség, és a játékosoknak szavazniuk sem kell arról, hogy ki vegyen részt a pénteki hajszán.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?