LOVE

Ásó, kapa, nagyharang: így házasodtak 2019-ben a magyar sztárok

Idén sem volt hiány sztáresküvőkből. Volt, aki először döntött úgy, hogy feladja a függetlenségét, de akadt, aki állt már oltár előtt korábban.
  • Szerző: ripost

Hajas László

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A mesterfodrász májusban állt másodszorra oltár elé, igaz, rendhagyó módon ugyanazt a nőt vette feleségül. Judittal már 22 éve alkotnak egy párt, és miután mindkettőjük álma volt egy tengerparti esküvő, Hajas úgy gondolta, 63 évesen itt az ideje valóra váltani ezt a vágyukat.

„Egy hetet töltöttünk a Maldív-szigeteken, körülbelül a vakáció felénél volt az esküvő. Külön öröm, hogy az egyik legjobb barátom is velünk tartott a feleségével, így dupla lagzit tartottunk. Csodálatos volt minden! Felejthetetlen élmény volt mezítláb kimondani a boldogító igent életem szerelmének” – mondta el korábban a -nak László, aki természetesen a gyermekeit is beavatta a lagzi ötletébe.

Schmuck Andor

Mindössze hat hónapnyi ismertség után idén szeptemberben vette feleségül 22 éves kedvesét Schuck Andor. Az egyházi szertartáson Fodor Zsóka és Korda György volt a szerelmespár tanúja, akik elérzékenyülve vállalták a felkérést.

Schmuck Andor és Hanák Eszter esküvője
Fotó: Szabolcs László

Eszter és Andor boldogsága azóta is felhőtlen, a huszonhét év korkülönbség sem zavarja őket: minden este színházba, koncertekre és éttermekbe járnak, rendkívül élvezik egymás társaságát.

Curtis

A rapper nehéz éven van túl: januárban beismerte drogproblémáját, és egy hathetes elvonókúrára vonult be. Nem sokkal később kiderült, hogy kedvese, Krisztike kisbabát vár, ez pedig végképp észhez térítette a korábban zűrös életű hírességet.

Idén májusban egybekeltek, Krisztike nagy pocakkal állt oltár elé. A rapper az Instagramon írt vallomást a feleségének az esküvőjük alkalmából:

„Te vagy az a Nő, ki mindenben mellettem van, te vagy az a Nő, kit mindennél és mindenkinél jobban szeretek, és te vagy az, kit senki nem válthat fel... soha senki! Ez örökké a miénk, amíg élünk és még azután is...” – fogalmazott Curtis.

Koko

Május első napján a legnagyobb titokban összeházasodott Kovács Koko István és szerelme, Kata. A menyegzőt annyira szűk körben tartották, hogy csak a barátok, a család és az egykori sporttársak voltak jelen.

Koko 2017-ben kérte meg Kata kezét, egy embert próbáló Ironman-viadalon. Ezután közös gyermekük is született, Zalán 2018 februárjában jött világra.

Heidi Klum

Idén februárban a 46 éves egykori szupermodell és a Tokio Hotel együttes gitárosa, a 29 éves Tom Kaulitz titokban összeházasodtak. A hírt a TMZ nevű hírportál derítette ki. Az esküvőt a hírek szerint a megismerkedésük egyéves évfordulóján, február 22-én tartották, és a hatalmas korkülönbség ellenére ők is felhőtlenül boldogok.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?