FÜLES

Megszólalt a drogbotránnyal kapcsolatban Árpa Attila: itt tart a nyomozás

A két évvel ezelőtti, nagy vihart kavaró rendőrségi ügyéről mesélt a színész.
  • Szerző: Ripost

Árpa Attila házában két évvel ezelőtt tartott drograzziát a rendőrség, ám a színész azóta sem érti, miért került a nyomozók célkeresztjébe. A drogbotránnyal kapcsolatos nyomozás egyébként azóta is tart: nem csak Árpa lakását, de a barátai otthonát is átvizsgálták már a rendőrök. Árpa állítása szerint semmit sem találtak.

Árpa Attila szerint azt hitték róla, hogy ő nagy drogdíler vagy a magyar celebvilág szállítója

Árpa Attila szerint azt hitték róla, hogy ő nagy drogdíler , a magyar celebvilág szállítója Fotó: TV2

„Lassan több mint két éve tart. Az egyszerű magyarázata az, hogy úgy jöttek ide, hogy én vagyok a magyar Escobar, a hegyvidéki nagy drogdíler vagy a magyar celebvilág szállítója. Ide jöttek fegyverrel, drogkereső kutyával, mindennel, és mit találtak? Semmit. De nemcsak hogy nálam nem, öt haverom volt itt, náluk sem, és az öt havernak az otthonában sem. Tehát most próbálják megmagyarázni, hogy egyéves nyomozás, követés és lehallgatás után ez hogy történhetett” – mondta a Blikknek Árpa.

 

A színészre 2019 tavaszán törték rá az ajtót a nyomozók. Az egyenruhások egy drogkereső kutyával érkeztek, és mindenét átkutatták, még a kukájába is belenéztek. Árpa teóriája szerint azonban csak egy doboz fájdalomcsillapítót foglaltak le. Később azonban, egy hivatalos rendőrségi közleményből kiderült, hogy négy embert is letartóztattak a komoly bajba került színész lakásán. Attilát egyébként nemcsak kábítószer-birtoklással gyanúsítják, hanem kábítószer-kereskedelemmel is, így még sötétebb fellegek gyülekeznek a feje fölött.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?