Létrehozva: 2020.04.03.

Április 5-én indul a ROAD MOVIE GUIDE – Tillával

Tavaly indult útjára a ROAD MOVIE sorozat, amely keretében a legnépszerűbb hazai előadók dalokkal és klipekkel mutatják be a számukra fontos városokat, tájakat. Az első öt dal mindegyike siker lett azóta.

Ezekhez mind készült egy-egy önálló riportfilm is, amelyekben Tilla a zenekarokkal-előadókkal közösen mutatja be az érintett helyeket. A szobafogság idején itt az alkalom, hogy otthonunkból legalább virtuálisan körbejárjuk Magyarországot. A “ROAD MOVIE GUIDE Tillával” a Maradj Otthon! Fesztivál Facebook oldalán április 5-én 18 órakor a Bagossy Brothers Company-val indul és öt héten át vasárnaponként jelentkezik majd.

Augusztus 20-án a Margaret Island, a Balatont bemutató Házszám című dalával indult el a ROAD MOVIE sorozat. Azóta a Hiperkarma a Mecseket, Rúzsa Magdi Kishegyest, a Bagossy Brothers Company Gyergyószentmiklóst és Erdélyt, a Kelemen Kabátban pedig a Dunakanyart járta körbe, ismert és tehetséges rendezők kamerái kíséretében. Az elmúlt hónapokban Miki357, Pallag Péter, Rohonyi Gábor, Gráf Péter és Árpa Attila is készített már ROAD MOVIE klipet és várhatóan a sorozat idén is folytatódik.

A ROAD MOVIE sorozat csak átmenetileg pihen. „Több szerzővel, előadóval, filmesekkel már a megvalósítás fázisáig jutottunk, amikor le kellett állnunk. A tervezett dalok közül több már elkészült, néhol a forgatások is megkezdődtek, amint a körülmények engedik, folytatjuk.” – mondta el Ádám Kata, a ROAD MOVIE projekt vezetője.

A dalok és a klipek, az előadók és filmrendezők stílusában mutatják be a kiválasztott régiókat, ezt egészíti ki a ROAD MOVIE GUIDE filmsorozat, amely keretében Tilla a művészekkel közösen járja körbe és részletesebben is bemutatja ezeket a helyeket. „Az elmúlt félévben a ROAD MOVIE csapattal sok olyan helyen jártam, ahova magamtól nem jutottam volna el. Rúzsa Magdi, Bagossyék, a Hiperkarma, a Kelemen Kabátban és a Margaret Island a saját emlékei-élményei alapján sok-sok sztorival kísérve mutatták meg nekem és a velem utazó stábnak a számukra fontos, időnként rejtett, vagy titokzatos helyszíneket. Számomra nagy élményt adott ez a sok utazás, remélem, hogy a most otthon maradóknak sikerül ezt a filmekben is átadnunk” – mondta el Tilla, aki a zenészekhez, filmesekhez hasonlóan már várja a folytatást, az új dalokat, az új klipeket.

A ROAD MOVIE stáb számára dilemmát jelentett, hogy mely időpontban mutassák be az elkészült filmeket. „A szerzőkkel, előadókkal közösen nagyon sokat törtük a fejünket, hogy vajon megfelelő időpont-e a mostani, a ROAD MOVIE GUIDE bemutatásához. Végül közösen a publikálás mellett döntöttünk, két okból. Egyrészt biztosra vesszük, hogy most, amikor fontos, hogy mindenki otthon maradjon, a zenekarok-előadók követőinek jó érzés lesz egy-egy virtuális kirándulás. Hiszen olyan tájakra juthatunk el Tilláékkal, ahol sokan még nem jártak azelőtt, másrészt azt reméljük, hogy a rajongók bakancslistája olyan célokkal bővülhet, amelyek a veszélyhelyzet elmúltával könnyen felkereshetők lesznek.” – mondta el Lobenwein Norbert, a ROAD MOVIE producere.

A ROAD MOVIE GUIDE – Tillával április 5-én, vasárnap 18 órakor a Bagossy Brothers Company filmjével indul, a zenekar csatornája mellett a Maradj Otthon! Fesztivál Facebook oldalán lesz látható.

A Bagossy Brothers Company Visszajövök című klipje Erdélybe repíti a nézőket, mostanra közel 3 millióan látták a YouTube-on. “A dal születésénél nem konkrét dolgok voltak a fejemben, csupán emlékekre és érzésekre hagyatkoztam, olyanokra, amelyek az otthont jelentik számomra. A hazai tájat, a fenyőfákat, a tiszta levegőt, a hideget, ami furcsa módon a meleget is jelenti nekem, a barátokat és a családot helyeztem előtérbe.” – avatott be Bagossy Norbi, a zenekar énekese az írói folyamatokba. – “A dalban szerepet kapott a gyergyói iskolás kórus is, akiknek szájából ugyanaz a mondat szól, ami viszi előre a dalt is: ¨Visszajövök én egyszer még¨.”

Szombat este 7-kor a Maradj Otthon! Fesztivál Facebook oldalán a #MaradjOtthonChallenge keretében Tilla lesz a házigazda, élőben az otthonában „fogadja” a közönséget és válaszol kérdésekre.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Szüzessége elvesztéséről beszélt Tóth Andi

origo.hu

Kiderült az igazság Kucsera Gábor és Tápai Szabina házasságáról

life.hu

Nem a férjéhez fordul Katalin a nehéz időkben: másik férfi a legnagyobb támogatója

vg.hu

Ingatlan-kisajátítás: áll a bál Józsefvárosban – előkerült egy videó, ami mindent megváltoztat

ripost.hu

Válságstábot hívtak össze az Ázsia Expressz forgatásán, mindenkit megráztak a történtek

magyarnemzet.hu

Tizenegyesekkel döntöttek a gigászok az elődöntőről a BL-ben

origo.hu

Kiderült, ki Árpa Attila barátnője

mindmegette.hu

Itt a vége: Széll Tamás szomorú bejelentésére senki sem számított

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

ripost.hu

Megvan Dárdai utódja a Herthánál, teljes a káosz Berlinben

magyarnemzet.hu

Budai Gyula feljelentést tett, Szabó Tímea szerint szép lett a Lánchíd + videó

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZTÁR

90 milliós luxusautót vett Gáspár Laci

SZTÁR

Szente Vajk: Magyarul vallok szerelmet

SZTÁR

Így van most a magyar együttes kórházba került sztárja

SZTÁR

Összeszorul a szív, így néz ki húsvét után Berki Krisztián sírja - fotó

SZTÁR

Zokogva omlott össze a Next Top Model Hungary versenyzője

SZTÁR

Hoppá! Összejött az Exatlon két sztárja?

SZTÁR

Mága Zoltán végre visszakapta, amit a csalók elvettek tőle

SZTÁR

Mi történt? Csobot Adél egyedül hagyta el az országot