SZTÁR

Anyját, bátyját annak lányait, sógornőjét is edzőtáborba vitte Rubint Réka

Az egyhetes törökországi Alakreform táborban edz Rubint Réka egész családja. Bátyja lánya már a dvd-ken is ott tornászik a nagynénje mellett. Néha azért pihennek is egy kicsit...
  • Szerző: Ripost

 

Rubint Réka ezúttal teljes családjával, édesanyjával, bátyjával, sógornőjével indult el Törökországba az edzőtáborba.

"Szeretném, ha mindannyian így is példát mutatnánk a minket követőknek...

Egyösszetartó családban mindenkinek könnyebb, nálunk nincs ellenségeskedés, támogatjuk egymást minden körülmények közt - mondja Réka. - Legfontosabb energia a szeretet. Ahol szeretet van, ott minden van!"

"Édesanyámra mindig, mindenben számíthatok. Õ az én legfőbb segítségem. Nélküle sosem lettem volna az a Rubint Réka, aki lettem. A legjobb anya, szupernagyi és nagyon csinos!

"Büszke vagyok bátyámra! Számomra etalon, ahogyan él gyönyörű feleségével. Gyerekkoruk óta ismerik egymást, sosem fordítottak hátat egymásnak. Két csodálatos lányuk van."

"Robi nagyobbik lánya Rella újabban szintén komolyan aerobikozik. Előző edzés DVD-met Larával és vele forgattam. Örülök, hogy a nyomdokaimba lépett."

"Azért jó egy ilyen nagy, közös nyaralás, mert mindenki megtalálja  magának a társaságot. Lara már erősen kamasz, nagylányokkal érzi jól magát."

"Norbika komoly vízícsatákat vív. Ez az a hely, ahol tényleg felszabadulhat az ember."

"Mindhárom gyerekem imádja a vizet, de Zalán talán a legjobban. Egész nap ki sem jönne a medencéből!"

"Örülök, hogy játékos körülmények közt én vezethetem rá arra, milyen fantasztikus dolog a mozgás, a sport. Minden pillanat csupa boldogság!"

 

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?