SHOWBIZ

Koronavírus: Nagy bejelentést tett Ákos

Hazánk egyik legnépszerűbb előadója úgy döntött, hogy a járvány ideje alatt sem hagyja koncertélmény nélkül rajongótáborát.
  • Szerző: Buster

Ákos mostantól 11 héten át minden szerdán este 8 órától közzétesz egy-egy koncertfilmet a hivatalos YouTube csatornáján.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Markovics Gábor

Az előadó ugyanis ezzel szeretné kárpótolni a koronavírus-járvány miatt lemondott koncertekért a rajongótáborát. Ákos egyúttal üzent is követőinek:

„Ne hagyjuk el magunkat, ne hagyjuk el egymást! Fel a szívekkel! Együtt könnyebb lesz!”

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

KARANTÉNKONCERTEK. Különleges időket élünk, egyelőre nem tudjuk, mi lesz a 2020-ra tervezett, nagyszabású előadásaink sorsa. Amíg ez kiderül, addig sem szeretnénk koncerthangulat nélkül hagyni benneteket! 2020. március 17-től tizenegy héten át minden szerdán 20 órakor közzéteszünk egy Ákos-koncertfilmet a hivatalos Youtube-csatornánkon, az AkoxVid oldalon. Közreadjuk az összes koncertfelvételünket az elmúlt évtizedből – ingyen, teljes hosszúságban, HD-ben. Reméljük, ezalatt a tizenegy hét alatt túlleszünk a nehezén... Ne hagyjuk el magunkat, ne hagyjuk el egymást! Fel a szívekkel! Együtt könnyebb lesz! #ákos #akos #turné2020 #turne #turne2020 #karanténkoncert #karanténkoncertek #karantenkoncert #karantenkoncertek

Ákos official (@akos_official) által megosztott bejegyzés,

Szép gesztus!

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?