SZTÁR

Agárdi Szilvi: Hiányzik Weisz Fanni barátsága

Egykor szoros barátság fűzte össze őket, de már nem tartják egymással a kapcsolatot.
  • Szerző: Buster

Agárdi Szilviát és a siket modellt egykor szoros barátság fűzte össze, de néhány éve már nem tartják a kapcsolatot. A lányok 2015-ben még egy közös klipet is készítettek Gitanóval, Boldogan élj! címmel, de az élet aztán elsodorta egymás mellől a barátnőket. Szilvi most azt reméli, hogy a Fanni életébe költözött új szerelem után hozzá is visszatalál.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: TV2

„Bevallom, nagyon hiányzik nekem Fanni barátsága, ami egyik napról a másikra szűnt meg, miután a volt férjével összejöttek. Valójában nem firtattam az okokat, hiszen követtem a róla szóló cikkeket, így tudtam, hogy nem csak tőlem, de sok más embertől is eltávolodott”- kezdte lapunknak Agárdi Szilvi.

„Talán most, hogy Fanni új párra lelt, valami megváltozik és újra szorosabbra fűzhetjük a kapcsolatunkat. Hiányoznak a nagy beszélgetéseink, amiket sokan furcsának találtak, hiszen nem tudták elképzelni, hogy egy siket és egy vak lány hogyan képes kommunikálni. Nos, Fanni a kezembe jelelt és közben persze megtanította nekem a jelnyelvet, így remekül megértettük egymást” - mesélte nevetve az énekesnő.

Ripost előfizetés banner

És ezeket olvastad már?