SZTÁR

A Rippel fivérek és a Rippel Brothers Mozgásművészeti Akadémia artista növendékei tesztelték az ifjúsági sportpályákat a Városligetben

Modern körülmények között lehet sportolni a Ligetben! Új ifjúsági sportpályák várják a futás, a foci, a kosárlabda, a kézilabda, és a kültéri fitnesz szerelmeseit!

Átadták az új ifjúsági sportpályákat a Városligetben.  A környező iskolák igényei szerint kialakított sportpályákat a Stefánia út - Ajtósi Dürer sor kereszteződésétől karnyújtásnyira alakították ki a Liget Budapest Projekt keretében.

Jó minőségű, biztonságos és a testnevelés óra keretén belül is elérhető sportolási lehetőséget biztosítanak a Ligeten belül a diákoknak. Az ifjúsági sportpályákon kispályás focihoz, kosárlabdához és kézilabdához is találhatnak felfestést a sportolni vágyók. A teljesen megújított parkrész területének növényzetét is teljeskörűen rehabilitálták.

Az ifjúsági sportpályákat a Rippel fivérek és a Rippel Brothers Akadémia artista növendékei az elsők között tesztelték. A nemzetközi hírű magyar artisták, többszörös Guinness-rekorderek, Rippel Ferenc és Rippel Viktor rendhagyó órát tartott növendékeinek a megújult parkrészben. Kipróbálták a kétszáz méteres, négysávos futópályát, a két multifunkciós labdapályát és a kültéri fitnesz eszközöket. A tesztelési szakaszban részt vett a Tudatos Fiatalok Közössége, valamint Szarka Ákos edző, street workout világbajnoki bronzérmes is.

Komoly társadalmi egyeztetés eredményeként olyan új, felhasználóbarát, biztonságos és modern szolgáltatással bővült a Liget kínálata, amiben mind a környékbeli diákok, mind a lakók egyaránt örömüket lelhetik majd. A most átadott ifjúsági sportpálya komplexum a Liget sportfejlesztései közül még csak az első, a parkfejlesztés további ütemei során számos sportolási lehetőségre nyílik még tér.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?