SZTÁRDZSÚSZ

“A cigánykerekezéshez sosem leszek túl öreg “ – Oszvald Marika 68 évesen is megcsinálta

Közel a hetvenhez is kirobbanó formában van Oszvald Marika. Az örökifjú művésznő énekléssel és színházi szerepeivel tartja formában magát.
  • Szerző: Buster

Szombaton ünnepelték a magyar operett világnapját, amelynek alkalmából ötször vitték színpadra Kálmán Imre leghíresebb darabját, a Marica grófnőt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?


MTI Fotó: Mohai Balázs

Oszvald Marika Cecíliát, a minden lében kanál, fürge nagynénit alakítja, amire közel két hónapon át készült. „Pénteken volt a premier, s azt kell, hogy mondjam, várakozáson felüli volt”kezdte a Borsnak a Kossuth- és Jászai Mari-díjas művész, aki a hétvégén négyszer állt színpadra a komika szerepében.

Lehoczky Zsuzsa helyett is én játszottam, mert ő nem mert kockáztatni a koronavírus-járvány miatt. Bár nyilván én is félek és próbálok vigyázni az egészségemre, de nekem muszáj színpadra állnom, mert ez éltet, a szerepeimmel tartom formában magam” – vallotta be Oszvald Marika, aki 68 évesen is kirobbanó formában van, s ma is bárhol, bármikor tud cigánykereket lejteni.


MTI/Szigetváry Zsolt

„Szoktam is mondani, hogy a járás olykor nehezemre megy, de a cigánykerekezéshez sosem leszek túl öreg” – nevetett az örökifjú művésznő, aki a napilap hétfői számában arról is beszélt, hogyan igyekszik védekezni a koronavírussal szemben.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?