LELKIZŐ

5 hónap után is hazavárja kedvencét a magyar írónő

Mosolyka nem adja fel a reményt, hogy elveszett kedvence még „hazatalálhat”. Ezért is ajánlotta fel a hatszámjegyű összeget a megtalálónak...
címkék:
  • Szerző: Buster

Bár az apró termetű fehér kutyus még április elején tűnt el a XVII. kerületben, Hozleiter Fanni, vagyis Mosolyka még mindig reménykedik benne, hogy valaki megtalálja és hazaviszi hozzá. A súlyos izomsorvadással küzdő írónő 100 ezer forint jutalmat ajánlott fel annak, aki megtalálja Masnit.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Facebook

„Tudom, hogy sok idő telt el, de én nem adom fel a reményt és bízom benne, hogy valaki hazahozza Masnit. Annyi történetet lehet hallani, ami arról szól, hogy egy kutya, vagy macska hosszú hónapok, sőt évek múltán kerül elő. Miért pont vele ne történhetne meg hasonló? Nagyon hiányzik nekem és szeretném őt biztonságban tudni. Ezért is ajánlottam fel százezer forintot annak, akik hazahozza” – mondta Fanni, aki nemrég hírt is kapott kedvencéről.

„Egy hölgy találkozott vele a kerületben és még rajta volt a kis kék ruhácska, amiben az eltűnésekor volt. Ezért is gondolom, hogy most is itt kóborol valahol” – tette hozzá Mosolyka, aki közösségi oldalán az elérhetőségét is közzétette.

Ripost előfizetés banner

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?