Létrehozva: 2017.05.31.

Végre kiderült, kik a világon a legszexibb nők

A neves férfimagazin, a MAXIM olvasói idén is szavazhattak arról, kik a világ legszebb, legszexisebb hölgyei. A kivételes ranglistán igencsak elõkelõ helyen szerepel Palvin Barbara!

Szerző Ripost

Ebbe a kiadványba tényleg csak a 100 legjobb kerülhetett: azok a nők, akik egy pillanat alatt felizgatják a férfifantáziát. Gyönyörűek, szexik, dögösek, kihívóak, vagányak, magabiztosak, csábosak, vagyis tudják, hogy mitől döglik a légy! A piszok erős mezőny miatt azonban képtelen volt sorrendet felállítani a tisztelt zsűri. A lányok kategóriákba kerültek, és egy-egy ilyen csokorból kiemelt figyelmet fordítottak a - vélhetően - legszebbnek, így Palvin Barbarának is.

Íme, egy szűkített válogatás, ők a világ legszebb lányai!

BAYWACH CICÁK

Charlotte McKinney

(Magasság: 171 cm)

17 évesen lett elege a tanulásból, de  céltudatosan indult el karrierje útján. Az Instán önmenedzselte magát, gátlástalanul "hatalmas mellű bombázóként" mutatkozott be mindenütt. Naná, hogy kiszúrta magának egy jószemű producer és innentől kezdve nem is volt megállás.

SZEXI NÕVÉREK

 

Kendall Jenner

(Magasság: 179 cm)

Ha a valaki belecsöppen a szépségipar valamelyik bugyrába, óhatatlanul is húzhat magával egyéb családtagokat. Kendall Jenner,  Kim Kardashian hugicájaként gyakorlatilag el sem tudta volna kerülni a reflektorfényt.

Bella Hadid

(Magasság: 175 cm)

Remek példa arra, hogy nagycsaládból indulni nem feltétlenül hátrány! Bellának összesen nyolc testvére van, közülük talán a legismertebb GiGi Hadid, aki szintén szupermodell lett, méghozzá világhírű! Bella 16 éves kora aktív a divatszakmában, de az igazi áttörést azt hozta számára, amikor 2016. decemberében a Victoria's Secret angyalaként vonulhatott végig a kifutón. 

 

 

IGAZI NAGYVADAK

 

Crissy Teigen

(Magasság: 173 cm)

Bár Crissy már 31 éves, egzotikus szépsége miatt még  mindig rajonganak érte a férfiak. De vajon honnan erednek e vonások? A sokat foglalkoztatott szupermodell apja egy norvég villanyszerelő, aki egy thai masszőrnőben fedezte fel élete párját. Számos állomás után végül Californiában telepedtek le, ahol Crissy kamaszként egy szörfüzletben kereste meg a zsebpénzét. Itt kérték fel őt az első fotózásra, és milyen jó ötlet volt!

 

DÖGÖS SPORTOLÓNÕK

Paige VanZant

(Magasság: 163 cm)

Az biztos, hogy nem állnánk le vitatkozni ezzel a szőke hölgyeménnyel, aki amellett, hogy ultraszexi, egyben a kevert harcművészetek nemzetközi nagymestere, és 23 éves kora ellenére már számos kiütéses győzelmet aratott a világ különböző ringjeiben. Talán akad olyan férfi, aki nem remeg meg, ha Paige színre lép...

 

CUKIPOFÁK

Josephine Skriver

(Magasság: 179 cm)

A koppenhágai születésű dán szépség gyerekkorától az egészséges életmód híve, ám különös sportot választott magának, ugyanis focizott. A pályán szúrta ki magának egy fotós, és Josy szülei engedélyezték, hogy modellkedjen. Fantasztikus karriert futott be, ám számára is a Victoria's Secrets-bemutató volt pályájának csúcsa.

 

SZIRÉNEK

Palvin Barbara

(Magasság: 175 cm)

Az antik görög irodalom említést tesz egy helyről, ez pedig a szirének szigete. Itt élnek a világ leggyönyörűbb női, akik csodás hangjukkal magukhoz csalogatják a férfiakat. Ám az a férfi, aki enged a csábításnak, kelepcébe esik, és csúnyán végzi.  Vajon Barbit miért épp ebbe a kategóriába sorolták a Maxim olvasói? Õk már tudnak valamit? Innen üzenjük, a szirének karmaiból van kiút, Odüsszeusznak is sikerült!

 

FRISS HUSIK

Irland Baldwin

(Magasság: 188 cm)

Hiába a híres és sikeres szülők - Alec Baldwin és KimBasinger -, ennek a gyönyörű madárkának pokoli élet jutott. Irland kiskamaszként asszisztálta végig, ahogy szülei kapcsolata véglegesen megromlik. Majd jött Hollywood eddigi legdurvább válópere. Az egymással verekedő szülőket végül a bíróság tiltotta el egymástól. Irland teljesen összetört, éveken át pszichológus kezelte. Innen indult modell karrierje, mely máris több mint ígéretes.

 

SZTÁROK

Alicia Vikander

(Magasság: 166 cm)

A 28 éves svéd színésznő igazi finom szépség, aki kislányos bájával hódítja meg a férfiszíveket. Ösztönös intelligenciája legalább ugyanennyit nyom a latban, vélhetően ez lehet az oka - tehetsége mellett persze - annak is, hogy mellékszerepért járó Oscar-díjjal jutalmazták A dán lány című filmben nyújtott alakítását.

 

Irina Shaikh

(Magasság: 178 cm)

A 31 éves modell még a Szovjetunióban született, Cseljabinszkban, innen vándoroltak a szülei Amerikába. Irina fantasztikus érzékkel bánik szépségével, neki tényleg a legjobbak közt a helye. Nem csoda, hogy Ronaldo is kivetette rá a hálóját, de Irina végül a nagyon jóképű Bradley Coopernek szült gyereket.

 

Sistine Stallone

(Magasság: 175 cm)

Az öregedő Rambo, azaz Sylvester Stallone büszke lehet 18 éves lányára, aki máris magazinok címlapján szerepel. Idén januárban a Golden Globe-gálán pedig a Miss Golden Globe szerepét tölthette be - szintén csodaszép nővéreivel együtt. 

 

A LEGKAPÓSABBAK

Ashley Graham

(Magasság: 177 cm)

A világ leghíresebb ducimodellje már többszörösen megmutatta a világnak, hogy nemcsak pálcikaalakkal lehet szexi egy nő. Ashley elképesztő érzékkel pózol a kamerák előtt és cseppes sem zavarja XXL-es mérete. Elve, hogy a szépség belülről fakad, és milyen igaza van!

 

Lily-Rose Depp

(Magasság: 160 cm)

Nem kétséges, hogy az akarnok, vadóc lázadót díjazták Johnny Depp apró termetű lányában a magazin olvasói, és lássuk be, őrült szexi tud lenni ez a habitus. Az ilyen nő uralkodik a férfin, s ez a színészkedéssel illetve modellkarrierrel egyaránt kacérkodó Lily-Rose esetében sem kizárt.

 

PROVOKÁTOROK

Nina Agdal

(Magasság: 175 cm)

A dán szépség 2012-ben robbant be a modellek világába mint a híres Sports Illustrated egyik új arca. Hogyan fedezték fel? Épp az utcán sétálgatott, amikor leszólította őt az Elite modellügynökség fotósa. Nina azóta sikert sikerre halmoz. Rendkívüli adottságai mellett mégis az teszi Ninát igazán szexivé, hogy szemrebbenés nélkül rúgta ki Leonardo DiCapriót.

 

S hogy ki került a kiadvány címoldalára?

Hailey Baldwin

(Magasság: 171 cm)
Alec Baldwin unokahúga szép, tehetséges és őrült szexi. Vérében brutális a keveredés, apja amerikai - francia, angol, skót és ír felmenőkkel. Édesanyja viszont brazil, olasz és portugál nagyszülőkkel, ebből a nagy kavalkádból  született Hailey istennő. Nekünk, mondjuk, lett volna más címlapesélyesünk. De most már mindegy...

Szerző Ripost

Ez is érdekelhet

origo.hu

Nem atombomba volt, még csak pukkanás sem: Magyar Péteren röhögnek az interneten - itt vannak a legjobb mémek!

origo.hu

Stana Alexandra elmondta, ki most az egyetlen férfi az életében

borsonline.hu

Rendőrök lepték el az eltűnt kétéves Danka otthonát: Markológéppel ássák fel a területet

magyarnemzet.hu

Futótűzként terjed az interneten Kunhalmi Ágnes vicces beszólása

ripost.hu

Oroszlán Szonja lapos hasat villantott: „Legyen ennyi elég”

hirtv.hu

"Sírjál, majd elmegy a tejed!", reagált Magyar Péter, amikor Varga Judit kétségbeesésében sírt

origo.hu

Zelenszkij őrült bejelentést tett, minden megváltozik

travelo.hu

Ezek a legjobb húsvéti családi programok

ripost.hu

Elhagyta az országot, Cipruson hunyt el minden idők egyik legjobb magyar csatára

vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

ripost.hu

A síron túlról üzent Diana, ez jelenti Károly uralkodásának végét

ripost.hu

Nem akárkivel fotózták le Szoboszlait a budapesti éjszakában

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZEX & MÁS

A busz mellett szexelt a buszsofőr: kilesték őket

SZEX & MÁS

Szerelmi teszt: harcos amazon vagy a kapcsolatodban? Most kiderül!

SZEX & MÁS

"Nem vagyok aranyásó" - 60 éves férfit vitt ágyba a 25 éves nő

SZEX & MÁS

Kilyukadt Júlia melle a sok simogatástól

SZEX & MÁS

"A pasim szexi lányokat követ az Instagramon! Mit tegyek?"

SZEX & MÁS

„Kötözz meg, és nevezz jó fiúnak: 7 év után végre bevallattam a barátnőmnek, hogy mit szeretek az ágyban, szakított velem”

SZEX & MÁS

Hány éves vagy? Kiderült, mennyit kellene szexelned, hogy egészséges maradj!

SZEX & MÁS

Mi köze a narancshéjnak a párkapcsolatodhoz: Íme, a TikTok kőkemény válasza