ÉLETMÓDI

Varázsold szexivé a hálót! Vadítóbb lesz a szex!

Az egész napod rohanásból áll, a háló az egyetlen, ahol este végre megpihensz? Azonban, ha nincs beágyazva, vagy a sarokban tornyosul a szennyes, a legutolsó, amihez kedvet kapsz az a szex! Így varázsold szexivé a szobát, hogy mindig olyan legyen, akár egy wellness hotelben!

Egy harmonikus párkapcsolatban sok más tényező mellett, nagyon fontos a rendszeres nemi élet. A kezdeti szenvedélyt és tüzet azonban nehéz megtartani, így ha nem figyelsz, könnyen elhalványulhat, ahogy telnek a hónapok, évek. A vadító szex könnyen a hétköznapok része maradhat, ha ügyesen "megágyazol" neki. Megmutatjuk, hogyan varázsold a hálószobát igazán szexivé!

1. Figyelj a hőfokra!

Könnyebben megjön a kedv, ha kellemes meleg van a szobában. Tekerd fel a radiátort vagy a termosztátot. Ki szeretne meztelen lenni fogcsikorgató hidegben?

2. Mindig legyen tiszta és friss az ágynemű!

A lelke mélyén minden ember egyszerű. Nem vágyunk méregdrága ágyneműre, bőven elég egy egyszerű, de tiszta és jó illatú szett. Nagyon fontos, hogy hetente mosd, és cseréld a lepedőd és a huzatokat. Így mindig lesz kedved belehuppanni.

3. Legyen TV a hálóban!

Bár sok szakember úgy véli, hogy a TV nem jó a hálószobában, egyesek szerint elképzelhetetlen, hogy ne legyen. Persze nem mindegy, mit néztek. Egy meccs biztosan nem segít felforrósítani a hangulatot, de egy romantikus vagy erotikus film igencsak kellemes időtöltés. Összebújva.

4. A telefon viszont tényleg tilos!

Manapság az emberek a telefont szinte le sem teszik a kezükből. Állandóan ellenőrizgetik az email-eket, vagy a Facebookot bújják. A legjobb, ha a hálóba be sem viszed. Nézz magadba! Talán még szex közben is képes lennél rákukkantani?

5. Állíts össze egy kellemes zenelistát!

A szex és zene remek kombináció. A lágy dallamok segítenek ráhangolódni az együttlétre, illetve adják az ütemet. Így, tökéletes harmóniában mozoghattok.

6. Legyen egy szexládikád!

Nem szó szerint ládika, de legyen egy fiók, ahol mindent egy helyen tartasz, amire az együttlét során szükségetek lehet.

Így a pillanat hevében nem kell kapkodni, mert mindent azonnal megtalálsz és kéznél lesz. 

7. Gyújts gyertyát!

A gyertyafénynél kevés romantikusabb létezik a földön. Nagyon szexi, ahogy megvilágítja a meztelen testet. Érdemes egy pár percet szánni rá, de fontos, hogy tedd üvegbe őket, nehogy felgyulladjon valami a heves mozdulatoktól, vagy az alacsonyan szálló ruhadaraboktól.

8. Viszlát kedvencek!

Oké, hogy imádod a macskád vagy a kutyád, de semmi keresnivalója az ágyadban. Azon kívül, hogy nem higiénikus, könnyen közétek állhat, ha ott lebzsel az ágyban.

9. Szabadulj meg a szennyestől!

Semminek nincs keresnivalója a szobában, ami emlékeztet téged a házimunkára. Számold fel a sarokban lévő ruhakupacot, ugyanis egyáltalán nem szexi. Nem csoda, hogy nem tudtok egymásra hangolódni. 

 

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?