ÉLETMÓDI

Vallottak a nézők, ez zavarja őket legjobban a pornófilmekben

Persze a legtöbben tagadják, de azért mégis sok ember néz pornót. Még akkor is, ha rengeteg idegesítő dolog van ezekben az alkotásokban.
  • Szerző: Ripost

A BuzzFeed arra kérte olvasóit, írják meg, milyen klisék idegesítik őket legjobban a pornófilmekben. A beküldött kommentekből rengeteget tanulhatnának a pornósok is, íme néhány közülük, amelyek tényleg jellemzők.

A durr a közepébe vízvezeték-szerelő

A nézők ugyan nem vágynak mély drámára, mégis elég idegesítőnek találják, hogy amikor megérkezik a szakember, azonnal nekiesik a háziasszonynak.

Túl közeli felvételek

Vannak olyan nézők is, akik szeretnék kicsit távolabbról szemlélni a történéseket. Így fogalmazta meg egy hozzászóló: „Kedves operatőr, lehet, hogy filmes díjat szeretnél elnyerni, de én csak szeretném nézni, ahogy két ember dönget. Ez pornó, és nem orvosi oktatófilm."

A borzasztó háttérzene

Vannak, akiket a felnőttfilmek értelmezhetetlen zenéi zavarnak meg. Egy kommentelő elég szemléletesen fogalmazta meg a problémát: „Egy 70-es évekbeli pornós bajuszt látok magam előtt, ahogy tacót eszik."

Otthagynak csapot-papot

A rendmániásokat a kint hagyott tej, vagy a nyitva hagyott csap is kizökkentheti a hangulatból. Az egyik filmben például az volt a baj, hogy „a lány épp müzlit készített, amikor a barátja belépett a konyhába. Aztán felrohantak, és ott hagyták a konyhapulton a tejet. Hát ezt így még én sem tudtam élvezni, végig arra gondoltam, hogy a tej meg az asztalon maradt.”

Nem eszi meg senki a pizzát

A futár ugyan kihozza a pizzát, de aztán senki sem fogyasztja el. Pedig a végén biztos jólesne...

Belenéznek a kamerába a szereplők

Egyesek ilyenkor úgy érzik, hogy őket nézik. „Ne is figyelj rám, csak foglalkozz azzal, amit épp csinálsz" - írta egy pornófogyasztó.

Túl sok kommentár

„Á, igen, nagyon jó, igen, csináld, ó, még” – mivel az emberek ennyit nem beszélnek egy normál együttlét alatt sem.

Béna hangok

Erről így írtak: „A srácok, akik olyan nyögéseket produkálnak szex közben, mintha épp kakilnának. Vagy a nők, akik épp kényeztetnek valakit, de közben ők adnak ki olyan hangot, mintha életük csúcsorgazmusát élnék át.”

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?