ÉLETMÓDI

Új remény a péniszhosszabbításra áhítozóknak: centikkel nőhet a férfiasság!

Nemcsak a hossz, a kerület is nő az új eljárással. Az eszköz XXL méretben is kapható!
  • Szerző: S.M.

A férfiasság mérete igenis fontos: ha szexuális szempontból nem is, de az önbecsülést erősen alááshatja, ha valaki úgy érzi, túlságosan kis méretekkel rendelkezik. Ez pedig akár depresszióhoz is vezethet.

Dr. James Elist Beverly Hills-i urulógus forradalmian új eljárást fejlesztett ki: lágy orvosi szilikonból készült implantátumot ültet be a péniszük méretét növelni vágyó férfiak szervezetébe.

A műtét maga helyi érzéstelenítéssel történik: a beteg akár már másnap visszatérhet a normális életbe, ám a szextől - a maszturbációtól is - tartózkodnia kell 4-6 hétig. Ha előfordul néha szövődmény, az éppen annak köszönhető, hogy a páciensek ezt az utasítást nem tartják be.

 

Az implantátum úgy néz ki, mint egy félcső: 270 fokban öleli körbe a péniszt a teljes hosszán. Az eszközt az orvos nagy, extra nagy és dupla-extra nagy méretekben forgalmazza, mert mint mondta:

senki nem kér kicsi vagy közepes méretet.

A mindössze 45 perces műtét 13.000 dollárba kerül - cserébe azonnal látványos és maradandó eredménnyel jár. A korábbi eljárásokkal éppen az volt a baj, hogy néhány év elteltével a pénisz zsugorodni kezdett, ezzel a beültetéssel viszont ilyesmi nem fordulhat elő.

Dr. Elist ma már napi 2 ilyen műtétet végez: a páciensei akár a világ másik részéről is felkeresik és maradéktalanul elégedetten távoznak a kórházából.

forrás: Daily Mail

És ezeket olvastad már?