ÉLETMÓDI

Titokban erre vágynak a nők az ágyban!

Álmodban nem gondolnád, mire vágynak a nők. A hálószoba és a női lélek nagy titkokat rejt, melyeket a gyengébbik nem soha nem mondana ki. Most megmutatjuk, mi az igazság, ha szexről van szó. Biztonsági öveket bekapcsolni!

1. Nyitottság

Minden nő vágyik arra, hogy megossza partnerével titkos álmait. És ugyanúgy szeretné tudni, azt is, hogy mire vágyik a pasi. De félnek a visszajelzéstől. A legjobb, ha nyitott vagy, és előcsalogatod a nőből a szexistennőt.

2. Odafigyelés, türelem

Egy nő számára az egyik legfontosabb dolog, hogy meghallgasd, odafigyelj arra, amit mond neked, igen, még az ágyban is. A gyengébbik nem pontosan tudja, mire vágyik a hálóban, csak figyelned kell, követni az utasításokat. Természetesen a méltó jutalom nem marad el.

3. Szenvedély

Nem kétséges, hogy a nők romantikára, gyertyafényre és gyengéd szavakra vágynak. Azonban nem ritkán

azt szeretnék, ha vadul, szenvedélyesen, kérdések nélkül letepernéd őket.

Csókolj keményen, ha nem tetszik neki, úgyis hangot ad ennek, de hidd el... Nyerő leszel!

4. Agresszió

Persze nem arról van szó, hogy a nőnek rettegnie kell tőled, mert dühöngő állat vagy. Csak arról, hogy néha légy vadállat az ágyban. Nem mindig a gyengéd, romantikus aktusra van kereslet. Légy bátor és egy egész más világot fedezhettek fel együtt!

5. Középpontban az egész test

Sokszor elkövetitek azt a hibát, hogy csak bizonyos intim testrészekre koncentráltok, azokra, melyek örömet okoznak a nőknek. De vedd figyelembe, hogy egy nő nem csak apró testrészek összessége. Kényeztesd az egész testét!

6. Hosszú, hosszú orális szex

Meg kell tanulnod, hogy nem ronthatsz ajtóstól a házba.

Sok pasi elblicceli az orális szexet és azt gondolja, ez így teljesen rendben van. Pedig ez mindennek az alapja.

Ha ennek magadod a módját és hosszasan kényezteted partnered, utána nagy hibát már nem véthetsz.

7. Légy domináns!

Egy nő azt szereti, ha valóban férfi vagy. Így az ágyban is légy domináns. Vedd a kezedbe az irányítást, és ellentmondást nem tűrően tégy kedved szerint. Persze máskor meg pont az az izgalmas, ha a nő kezében van a gyeplő. Így célszerű ezt a szerepet folyamatosan cserélgetni.

8. Mocskos beszéd

Igen, az ágyban ez valóban izgató lehet. Feltüzeli a vágyakat, ha szex közben kicsit közönségesen beszéltek egymáshoz. A nők nem mindig virágra és bonbonra vágynak. Beszéljetek a legpiszkosabb fantáziátokról, és valósítsátok meg.

Ne féljetek felfedni egymás előtt legtitkosabb vágyaitokat. A legfontosabb a kommunikáció és a bizalom. Beszélgessetek, mert senki nem gondolatolvasó. Új dimenziók nyílnak a hálószobában!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?