Létrehozva: 2016.07.30.

Szuperkemény lesz a férfi, ha ezeken a pontokon izgatod

Ezzel a masszázzsal a raboddá teheted a kedvesed! Mûvészi kényeztetésben lesz része, amit viszonozni is fog!

A férfi szívéhez nem csak a gyomrán és a sliccén keresztül vezet az út, hanem a bőrén át is! Ettől a 30 perces masszázstól úgy érzi majd, mintha fényévekkel közelebb kerültetek volna egymáshoz! És bár rövidnek tűnik, de ennyi idő alatt több tucat erogén zónáját érinted meg!

A bemelegítés - 5 perc

Feküdjön hanyatt kényelmesen, te pedig telepedj a feje fölé, hogy kényelmesen a kezedbe tudd venni a fejét. Kezd el finoman cirógatni a fejbőrét a körmöddel, simítsd és finoman nyomkodd végig a fülkagylóját, az arccsontját és az orrát. 

Vedd a kezedbe a fejét, mintha egy sárgadinnyét tartanál és keresd meg a tarkóján a koponya alsó részén található kis üreget. Itt több akupresszúrás pont található, ami egy kevésbé ismert, ám fontos erogén zóna a férfitesten! Finoman masszírozd át, lassan növelve az ujjaid nyomását!

Ezután húzd óvatosan felfelé az állkapcsát, hogy megnyújtsd a nyaki izmokat. A homlok közepén a szemöldökök között található az ún. harmadik szem, ami szintén nagyon fontos akupresszúrás pont. Körkörösen masszírozd 60 másodpercig, aztán térj át fél percre a halántékára. Ezzel kilazítasz belőle minden feszültséget és a szexuális energiák szabadon átjárják a testét.

A folytatás - 3 perc

Térj át a csípőtájékra, hiszen a köldök és az ágyék közötti részen nagyon fontos erogén zónák találhatók! Kezdheted a köldökével is: finoman rajzolj köré köröket mindkét irányba, de vigyázz, ez nagyon csiklandós terület! Ha lejjebb viszed a kezed, 6-8 cm-rel a köldöke alá, a húgyhólyag mellett jobbra van egy rendkívül érzékeny pont, amit a masszőrök az Eredet kapujának hívnak. Nyomd meg finoman - ez felszítja a szexuális energiákat és teljesen begerjeszti!

A combok és a törzs találkozásánál az ágyékban is rengeteg olyan pont van, ami egyben erogén zóna is: finoman mozgasd át őket a tenyered élével - ettől tombolni fognak az energiái!

Irány a felsőtest! - 7 perc

Nagy területnek tűnik, de rövid idő alatt nagyon sok feszültséget szüntethetsz meg és nagyon sok erogén zónát érintesz. Olajozd be a kezed és nagy mozdulatokkal simítsd át a mellizmát és a vállait. A csuklyásizmok a nyak tövénél rendkívül kötöttek: ezeket mindenképpen lazítsd ki. Utána térj át a kulcscsontokra: ez szintén kevésbé ismert erogén zóna, de nagyon érzékeny a csontokra feszülő bőr ezen a területen!

A mellbimbókat nem kell magyaráznunk: a férfiaknak legalább olyan érzékeny terület a testükön, mint a nőknek! Gyúrd át a mellizmát, aztán koncentrálj a mellbimbókra: finoman csípd és csavargasd meg őket!

Vedd a kezedbe az egyik karját és simogasd végig a felső karja belső felét és a könyökhajlatát! A hajlatok egyébként mindenhol máshol erogén zónák - alkalomadtán próbáld ki a térdhajlatán...

A karja után masszírozd végig a tenyerét és az ujjait, aztán jöhet a lényeg!

Az igazán erotikus rész - 10 perc

Vedd a kezedbe a péniszét: bár valószínűleg alaposan ismered, van néhány pont, amit semmiképpen nem hagyhatsz ki a kényeztetésből!

Ilyen a makk, ami majdnem annyira érzékeny, mint a nők csiklója. A makk pereme, különösen a frenulumnak nevezett rész, ahol egy vékony csíkot látsz a húgycsőnyílás alatt. A herezacskó, amivel nagyon finoman kell bánni, de ha eltalálod a módját, úgy rándul össze az érintésed alatt, mintha táncolna! És természetesen a gátizom, ami a férfiak G-pontja a herék és a végbélnyílás között.

Síkosítsd be a kezed és fogd meg szorosan a tövénél, majd csúsztasd felfelé a makkig néhányszor! Aztán engedd el és használd a körmeidet: a herezacskótól a makk csúcsáig cirógasd végig és keresd meg a herékoldalában az ekkorra már megkeményedett ondóvezetékeket! Játsz rajtuk egy kicsit, mintha húrok lennének: ettől az érzéstől teljesen elveszíti a fejét!

Innen még fokozható az édes kínzás: keresd meg a gátizmán található legérzékenyebb pontot és tartsd nyomva egy kicsit erősebben, hogy végképp pályára állítsd az orgazmus felé!

Ekkor visszatérhetsz a péniszéhez: határozott, de persze gyengéd mozdulatokkal masszírozd az aljától a tetejéig, majd vissza, úgy, hogy a csuklóddal végezz közben csavaró mozdulatokat. Mind a két kezed használd, hogy a makkját is ingereld közben - ettől hamarosan kitörő orgazmusban lesz része!

A levezetés - 5 perc

Még mindig nincs vége! Miközben elernyed a teste, finoman gyúrd át a combizmait és a vádliját, különösen a belső hajlatokra figyelve! A belső bokacsont és az Achilles-ín szintén kiemelt, de elhanyagolt erogén zóna: hullámokban önti el a testét a kéj, ha orgazmus után itt masszírozod! Végezetül olajos kézzel csavargasd át a lábujjait.

Ezzel a szeánsszal tökéletesen kiszakítod a hétköznapokból és különleges élményben részesíted! Kizökkented a szexuális rutinjából, ami a fantáziájának és a kreativitásának is jót tesz. És olyan szerelmes lesz beléd, mint még soha!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Képesek lesznek kisegíteni egymást a PS5-tulajok

origo.hu

Kiskorú veszélyeztetése és személyi szabadság megsértésének gyanúja miatt feljelentést tettek Varga Judit interjúja után

borsonline.hu

Ennek a 4 csillagjegynek nagy pénz üti a markát még idén tavasszal

vg.hu

Véleményt mondott a Moody's az OTP-ről

ripost.hu

„48 órával azután váltam el a férjemtől, hogy hozzámentem – megalázó volt, amit tett”

vg.hu

Vendégmunkások: miért jöttek Magyarországra? Megkérdeztük őket!

origo.hu

Megható sorokkal üzent a barátjának Tóth Gabi

mindmegette.hu

Nem tudod, mi legyen az ebéd a tavaszi szünetben? Remek menüötleteket ajánlunk a gyerekeknek

vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

ripost.hu

Kiadták a riasztást, brutális, ami az országra vár

ripost.hu

Komoly döntést hozott Schumacher családja, itt vannak a részletek

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZEX & MÁS

A busz mellett szexelt a buszsofőr: kilesték őket

SZEX & MÁS

Szerelmi teszt: harcos amazon vagy a kapcsolatodban? Most kiderül!

SZEX & MÁS

"Nem vagyok aranyásó" - 60 éves férfit vitt ágyba a 25 éves nő

SZEX & MÁS

Kilyukadt Júlia melle a sok simogatástól

SZEX & MÁS

"A pasim szexi lányokat követ az Instagramon! Mit tegyek?"

SZEX & MÁS

„Kötözz meg, és nevezz jó fiúnak: 7 év után végre bevallattam a barátnőmnek, hogy mit szeretek az ágyban, szakított velem”

SZEX & MÁS

Hány éves vagy? Kiderült, mennyit kellene szexelned, hogy egészséges maradj!

SZEX & MÁS

Mi köze a narancshéjnak a párkapcsolatodhoz: Íme, a TikTok kőkemény válasza