ÉLETMÓDI

Szuperkemény lesz a férfi ettől a természetes csodaitaltól

A gyógy­szer­tá­ri po­ten­cia­nö­ve­lők sze­dése nem kí­vánt mel­lék­ha­tás­okkal jár­hat. Heves szív­ve­rés, magas vér­nyo­más és ál­mat­lan­ság. Fe­lejtsd el a kék tab­let­tát, job­bat mu­ta­tunk!
címkék:
  • Szerző: D.K.

Mutatunk egy végtelenségig egyszerű csodaszert, amelynek rendszeres fogyasztása pozitív változást indít el szexuális teljesítményedben. Elképesztő hatását  te is tapasztalod majd, ha kipróbálod.

 

Ez az egyébként egyszerűen elkészíthető házi Viagra egy rendkívül erős afrodiziákum, ráadásul olcsó és természetes!

Hozzávalóit pedig szinte bármelyik nagyobb élelmiszerboltban beszerezheted. Ugyanis nem lesz másra szükséged, csak görögdinnyére és citromlére!

Mind a dinnye, mind a citrom telis-tele van olyan ásványi anyagokkal és nyomelemekkel, melyek elengedhetetlenek az egészség megőrzésében. Citrulin és likopon: így hívják azt a két, szerelmi életet és vágyat befolyásoló  vegyületet, amelyben a dinnye és a citrom is  gazdag. Mindkét vegyület valójában szuper hatékony afrodiziákum, mely a vágykeltő dinnyeital révén a leghatásosabb.

Természetes vágylekeltő csodaital

Hozzávalók:

1 kg görögdinnye

4 citrom

KÉP

Így készítsd:

A dinnyét vágd apró kockákra – jöhet a héjából a fehérebb rész is –, turmixold össze, kellemes folyadékot kapsz. A kapott dinnyelevet tedd föl egy fazékba forrni, majd, mikor rottyan egyet, add hozzá a frissen facsart citromlevet – legalább 4 citromból. Várd meg, míg újra felforr a lé, majd húzd le a tűzről.

A készterméket hagyd kihűlni, majd töltsd bele egy szimpatikus palackba. Reggel éhgyomorra és lefekvés előtt egy-egy kupica, és garantáltan jobban fogsz teljesíteni az ágyban!

Forrás:  homehealthyrecipes

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?