ÉLETMÓDI

Szexébresztő: kezdd orgazmussal a napot!

A reggeli szex, különösen egy ráérős vasárnapon testünkre-lelkünkre jótékony hatással van. Hogy miért? Soroljuk!
címkék:
  • Szerző: B.L.

1. A kardióedzésnek is betudható reggeli szeretkezés, olyan remek napindító energiabomba testünknek, amelynek hatására sokkal élénkebbek lehetünk, mintha a szokott kávéadagunkat csurgattuk volna le a torkunkon.

2. Élénkítő hatásán túl lendületesebben és főleg magabiztosabban pattanhatunk ki az ágyból, hiszen nemrég azt érzékeltük minden porcikánkkal, hogy szeretnek minket és kívánatosak vagyunk.

3. Mivel szex közben oxitocin szabadul fel szervezetünkben, amelyet nem véletlenül neveznek boldogsághormonnak, hangulatunk jobb lesz és kisimultabbakká válnak a mindennapokban stressztől megtépázott idegeink is.

4. A kora reggeli orgazmustól nemcsak idegeink simulnak ki, hanem ráncaink is, arcbőrünk pedig ragyogó lesz, hiszen a kiegyensúlyozottság vonásainkon is meglátszik majd.

5. Mivel a szexuális együttlétnek bizonyítottan van stresszcsökkentő hatása, éljünk gyakran ezzel a természetes gyógymóddal! A reggeli kielégülés után optimistábban, kevesebb szorongással gondolunk majd napi feladatainkra, ez a hozzáállás pedig kedvez a problémamegoldó készségünknek.

6. A szex erősíti az immunrendszert is, ezáltal ellenállóbakká válunk a betegségekkel, fertőzésekkel szemben, amelyek különösen az őszi-téli időszakban fenyegetnek bennünket. Gondoljunk arra, hogy ilyenkor tulajdonképpen egy nagy adag vitamindózissal indítjuk a napot!

7. Végül, de nem utolsósorban a reggeli együttlét emléke egész napra elkísér, feltölt minket. Megfűszerezi, édessé varázsolja azokat a borongós órákat, amelyeket párunk nélkül kell töltenünk.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?