Létrehozva: 2015.07.05.

Szex hármasban: belebuksz vagy hatalmasat élvezel 18+

Egyszer az életben mindenki kipróbálná hármasban. Ez a helyzet azonban túl sikamlós ahhoz, hogy gyakran összejöjjön. És amikor a szexfantázia valósággá válik, könnyen rájöhetsz, igen sok a buktatója. Ha azonban készülsz rá, megtriplázhatjátok az élvezeteket.

1.    Jelöljétek ki a határokat!

Néhány szabályt nem árt előre tisztázni. Ha ugyanis az események hevében derül ki, hogy valami már az egyik félnek sok, az megölheti a forró hangulatot. Lehet, hogy a barátnődet izgatja a gondolat, hogy egy másik nőt is az ágyba hívjatok, de talán kiakadna, ha látná, ahogy belehatolsz vagy franciázol vele. Jobb megbeszélni előre, ki mit szeretne kapni ettől az élménytől, és mi az, amit biztosan nem!

A nők alapvetően féltékenyek – szex közben tehát a párodra midvégig jobban figyelj, mint a vendég harmadikra. Így sem imindig könnyű az egymásra hanglódás. Édeshármas előtt ezért érdemes egy kis bátorítót innotok, de az csak egy, maximum két pohár ital legyen. A túl sok pia tönkreteheti az egész kalandot.


2.    Adj bele mindent!

Míg normál esetben csak egymásra vagy magatokra figyeltek, addig a hármas szex inkább egy körforgásra hasonlít. Lesznek olyan pillanatok, amikor a csajok téged éppen kihagynak a mókából – légy türelmes és várd ki, amíg visszatérnek hozzád! Ahhoz, hogy a különlegességekben is részed legyen, például abban, hogy egyszerre két nőtől kapsz orált, ahhoz neked is adnod kell előtte!
Összpontosíts, használd egyszerre mind a két kezed és a szád, és biztos lehetsz benne, hogy visszakapod a befektetett energiát!

3.    Magaddal is foglalkozz!

Ha az izgalom tetőfokán a lányok éppen egymással vannak elfoglalva, ne hisztizz! Inkább szállj be valahogy: csókold a nyakukat, a hátukat vagy az ölüket, ha éppen odaférsz. (Higgy nekünk, oda fogsz férni.)
Ha éppen lankadna egy kicsit a lelkesedésed, nyúlj nyugodtan magadhoz: egyrészt ilyen hancúrban úgyis ritkán van részed, másrészt újra készen állsz majd az akcióra, ha úgy fordul a kocka.


4.    Óvatosan a behatolással!

Ez sokkal jobban összekapcsol egy nővel, mint bármi más formája a szexnek, ezért figyelj arra, hogy ne legyen túl gyorsan vége. Ha úgy érzed, kezd túl jó lenni, szakítsd meg némi csókolózással vagy kézimunkával, hogy tovább bírd az iramot. A hármas szex leghasznosabb résztvevője a kezed és a lassú ritmus.
Tartsd észben, hogy sokkal izgatóbb a dolog, mint kettesben, így valószínűleg hamarabb elmész a szokottnál  - figyelj arra, hogy ugyanebben az élményben mindkét lánynak része legyen!

5.    Figyelj a biztonságra!

gumióvszer elengedhetetlen kelléke az édeshármasnak, hiszen valószínűleg nem szeretnétek hármasban járni a nemibeteg-gondozóba. Ha úgy alakul az este, hogy mindkét nőbe behatolsz, ne felejts el közben gumit cserélni! Akár többször is.

6.    Ez nem párkapcsolat!

Szeretkezés után két nővel heverészni fantasztikus érzés, de nehogy együtt aludjatok! Ha másnapig húzódik a hármas szex, az egyenes út lehet a párkapcsolati katasztrófához. Jobb, ha a szeánsz után a vendég magatokra hagy. És amikor már csak kettesben vagy a barátnőddel, minden figyelmed fordítsd felé, cirógasd, kedveskedj neki. Beszéljétek meg, hogy ez csak jó móka, izgalmas kísérletezés volt, de téged továbbra is csak ő érdekel – így tuti, hogy nyitva marad az út a következő édeshármas felé...

Ez is érdekelhet

origo.hu

"Eredeti cicije van?" – kikérdezte barátja a Házasság első látásra szereplőjét

origo.hu

Újabb drámai részletek Károly király betegségéről

borsonline.hu

Rendőrök lepték el az eltűnt kétéves Danka otthonát: Markológéppel ássák fel a területet

mandiner.hu

Varga Judit közeli ismerőse: A Partizánban hallott robotikus hangnemet korábban csak otthon csillogtatta meg Magyar Péter

ripost.hu

Ezzel vége, 4 csillagjegynek szünetre van szüksége, de azonnal!

origo.hu

Hatalmas örömhírt jelentett be Lékai-Kiss Ramóna

lakaskultura.hu

Keleti inspiráció Tatabányán: sötét, zegzugos lakásból modern, légies otthon

ripost.hu

Áprilisi pénzeső! Erre a 3 csillagjegyre rámosolyog a szerencse

vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

ripost.hu

Váratlan fordulat: Harry ülhet a trónra a nagybeteg Katalin miatt

ripost.hu

Évek óta erre vártak: szuper hír jött Michael Schumacherről

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZEX & MÁS

A busz mellett szexelt a buszsofőr: kilesték őket

SZEX & MÁS

Szerelmi teszt: harcos amazon vagy a kapcsolatodban? Most kiderül!

SZEX & MÁS

"Nem vagyok aranyásó" - 60 éves férfit vitt ágyba a 25 éves nő

SZEX & MÁS

Kilyukadt Júlia melle a sok simogatástól

SZEX & MÁS

"A pasim szexi lányokat követ az Instagramon! Mit tegyek?"

SZEX & MÁS

„Kötözz meg, és nevezz jó fiúnak: 7 év után végre bevallattam a barátnőmnek, hogy mit szeretek az ágyban, szakított velem”

SZEX & MÁS

Hány éves vagy? Kiderült, mennyit kellene szexelned, hogy egészséges maradj!

SZEX & MÁS

Mi köze a narancshéjnak a párkapcsolatodhoz: Íme, a TikTok kőkemény válasza