ÉLETMÓDI

Szenvedélyes szexparti másfél négyzetméteren

A hagyományos már nem elég izgalmas? A megszokott túl snassz? Ne izgulj, nem vagy egyedül! A szex forró, fülledt és izgalmakkal teli kaland lehet bárhol! Némelyik helyszínnel azonban nem árt vigyázni!

Kis helyen hatalmas orgazmus!

Amikor nem tudsz parancsolni a vágynak, akkor bizony megesik, hogy szokatlan, bizarr helyszíneken estek egymásnak pároddal. Bizonyos körülmények közt azonban nem ajánljuk az intim örömöket!

A szűkös tér fokozza a meghittséget, a lebukás veszélye pedig plusz izgalommal jár, ami növeli a vágyat.

 

Szűk térben nehezebb megtalálni a kényelmes pózt, sőt sokszor nem is beszélhetünk kényelemről. De egy ilyen helyzetben összehozott orgazmus felér a mennyországgal! Klausztrofóbiások ne próbálják ki!

Íme, a legszűkebb helyek!

1. A kocsi hátsó ülése

Újra fiatal és vad szeretnél lenni? A kocsi hátsó ülésén nosztalgiázhatsz. Persze amikor a biztonsági öv belenyomódik a hátadba, lehet hogy rájössz, miért cserélted le mindezt a kényelmes hálószobára.

2. Pezsgőfürdő

A forró buborékok közti előjáték meglehetősen kellemes. A vízsugár mellett partnered érintése intenzívebb lesz. Azonban ha nyilvános helyen vagytok, a simogatáson túl ne merészkedjetek, mert sok kellemetlen bacilust szedhettek össze. Ha van pezsgőfüdőtök otthon, mindent bele!

3. Szex barlangban

Ha emelni akarod a tétet a nyaralás alatt, szexelj barlangban! Kényelemre ne számíts, de az izgalom garantált. Maximum a parkőr világít a szemetekbe a lámpával.

4. Vad sátorozás

A szabadban, de mégsem. A csillagok romantikus fénye alatt, a tábortűz illatával a levegőben igazán vad aktusban lehet részed.

5. Vécé

Elérkeztünk a legsarkalatosabb ponthoz. Ha már annyira nem bírtok magatokkal, hogy úgy vélitek, a vécé megoldást jelenthet,

érdemes még egyszer jól átgondolni!

Igen, ilyenkor a józan ész messzire megy, és nehéz tiszta fejjel gondolkozni! De ennél a pontnál tényleg érdemes!

6. Forró zuhany

Kicsi, csúszós hely, ráadásul mindkettőtöknek állni kell. Így elég nehéz kényelmesen és jól érezned magad. De ha megtaláljátok az ideális pózt, őrületes szexparti kerekedhet belőle.

7. Limuzin

Tökéletes összhangban van az elegancia és a bujaság! Az ülések kényelmesek és utána még pezsgőzhettek is. Igazi rocksztárnak érezhetitek magatokat! Ha igazán bevállalósak vagytok, kinyithatjátok a tetőablakot is!

8. Egy repülő mellékhelységében

Ez a klub igencsak elit és exkluzív. Nem sokan mondhatják el magukról, hogy annyira vagányak, hogy szexeltek repülőn. Kevés olyan hely van a világon, ami kisebb és bonyolultabb lenne szex terén, mint ez. Valamint a baktériumokkal sem árt vigyázni!

9. Biciklitároló

Lehet, hogy beindul a fantáziád, ha egy sötét helyiségre gondolsz. Pláne, ha álmaid pasija vagy nője veled egy térben van. De ha a realitások talaján maradunk, senki nem szeretné, ha pókhálók akadnának a hajába, vagy bogarak mászkálnának a testén egy fülledt, szenvedélyes pillanatban.

10. Lift

Ebben az helyzetben nem árt nagyon gyorsnak lenni, hiszen két emelet között kicsi a távolság. De ha véletlenül beszorultok, kellemesen telhet az idő, amíg kiszabadítanak titeket! A tükör pedig... Hmmmm....

Forrás: www.womenshealthmag.com

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?