ÉLETMÓDI

Szavaztak a nők: Ez a férfiak 5 legidegesítőbb szokása!

Komoly türelem szükséges egy hosszú párkapcsolatban, persze mindkét fél részéről. Egy amerikai kutatásban azt kérdezték hölgyektől, mit az, amit végképp ki nem állhatnak párjukban. Érdekes lista!
  • Szerző: Ripost

A pasik apró bosszúságokkal kergetik őrületbe a nőket, de ha jobban belegondolsz:

nem kell mindenre rágörcsölni! Csipetnyi humorral az összes férfi-ostobaság elfogadható.

Hidd el, megkönnyíti az életed, ha nem zsémbelsz folyton. Arról nem is beszélve, hogy a nőkről is lehetne hasonló listát készíteni! De most lássuk - a womanitaly cikke alapján- , melyek azok a férfitulajdonságok, amiket leginkább sérelmeznek a nők.

1. Feledékeny

A férfiak többsége csak arra emlékszik, amire akar, vagy arra, ami őt közvetlenül érinti. Ha a férfin múlik, apró-cseprő dolgok simán a feledés homályába merülnek. Persze nagyobbak is. Évfordulókról, születésnapokról rendszeresen megfelejtkezik. De nem tudja megjegyezni, hol a szennyes tartó, különös oknál fogva legtöbbször a mosogatót sem ismeri fel. A válaszadók szerint ezzel a hozzáállással a férfi a totális őrületbe tudja kergetni a nőt.

2. Szelektíven hall

Nem ritka, hogy a férfi csak minden 5. mondatot hallja meg! "Ami nem érinti közvetlenül, mintha elszállna a füle mellett." - fakadt ki az egyik válaszadó. Valójában rögtön itt a magyarázat arra, hogy miért beszél olyan sokat a nő - mindössze azt szeretné, hogy minél többet fogadjon be a férfi a neki szánt fontos információkból.

3.  Pókerarccal néz kifelé a fejéből

Sok válaszadó szerint rendkívül romboló, hogy a férfi rezzenéstelenül veszi tudomásul és fogadja el, amit otthon kap. "Egész nap gürizel a konyhában, a kedvencét főzöd vacsorára,  ő pedig öt perc alatt felfalja. Ünnep, ha megköszöni."  És egy másik vélemény: "A férfit nem izgatja, ha veszekedsz vele. Hidegen hagyja az is, ha kiborulsz. Rémes..."  Itt már csak az lehet vigasz, hogy az ilyen villongásokkal végső soron meghosszabbítod az életed. Tudományosan bizonyított ugyanis, hogy azok a  nők tovább élnek, akik nem tartják magukban érzelmeiket!

4. Kritizál, ha nem ő vezet

A férfi számára saját erejének egyik szimbóluma, hogy maga vezeti az autót. Régen rossz, ha valamiért az anyós ülésre kényszerül, és te vagy a sofőr. Kizárt, hogy ne kapj kritikát. "Mindenbe beleszól, megjegyzéseket tesz, még a kormányhoz is odakapja a kezét. Kész életveszély! Ellenben ha ő vezet, az maga a tökély!" - fortyogott az egyik megkérdezett.

5. Műszaki cikk függő

Szoros kötődés fedezhető fel a férfi és a mobil, a tablet illetve mindenféle kütyü között. Ez nem egyszerű praktikus viszony, inkább valamiféle érzelmi kapcsolat.  A TV távirányítójától pedig veszélyesen függ a férfi. Ha "drágaságaival" érintkezik, totál elveszti a fejét, szinte megszűnik számára a külvilág.

5+1. Csak azért se hajtja vissza a WC ülőkét

A két nem közötti klasszikus vita valószínű az ülőke feltalálásával egyidős. Azonban valóban kiborító, amikor egy óvatlan pillanatban, mondjuk éjszaka, a fajansszal találkozol, amikor leülsz a vécéce.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?