ÉLETMÓDI

Õrület! Tangabugyi automaták a Balatonon!

Immár éjjel-nappal kapható tangabugyi több balatoni településen. A hiánypótló szolgáltatást bugyiautomaták látják el.
címkék:

 

Igény van rá!

Még néhány év, és talán minden balatoni településen lesz legalább egy bugyigép - ahogy van kávé-, csoki- és üdítőautomata is. Alsóörsön már tavaly is üzemelt ilyen készség, és mondhatni, az ottani fehérnemű automata igen népszerű. Még az is előfordult, hogy reggelre kiürült a tartálya, s nem tudott több bugyit adni.

Labda helyett bugyit adott

Szemfüles olvasónk most Balatonalmádi főterén újabb bugyiköpő masinába botlott. Először azt hitte, kislabdákat rejt az automata, aztán amikor jobban megnézte, megrökönyödve olvasta, hogy a 200-as érméért cserébe tangabugyi jön ki a nyíláson. Azonnal le is fényképezte a bugyimasinát.

 

Pörög a tanga biznisz

Az alsóőrsi automata tulajdonosa a velencei Szent Márk téren látott először ilyen gépet, megtetszett neki, hazahozta a hasznosnak tűnő ötletet. A balatoni bugyiköpő gép 200 forintos érmével működik, a pénzért cserébe falatnyi, de kellőképpen rugalmas bugyit ad, mely gyakorlatilag minden női méretre passzol. Anyagminőségük talán nem túl jó, de hát ez kit érdekel, amikor sürgősen kell a tiszta alsónemű.

Nem kérdés, hogy a bugyiautomata csúcsrajáratása a balatoni fesztiválszezonra esik.

Fórró nyári éjszakákon valóban életmentő lehet egy bugyi, de azért a tangával érdemes óvatosan bánni, állítólag nem éppen egészséges

Hiába nincs még főszezon, a Balaton májusban is nyerő. Sokan egész héten várják a pénteket, hogy indulhassanak a magyar tengerhez.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?