Létrehozva: 2017.12.30.

Óriási tévhit, hogy csak szex kell a férfiaknak

Elképesztõ, mi minden derül ki abból a tanulmányból, melyben 120 társkeresõ férfi válaszolt a legpikánsabb kérdésekre. Mire is vágynak valójában a pasik? Mit szeretnének kapni egy kapcsolatban a nõtõl? Megdöbbentõ vélemények!

Általános vélemény, hogy férfiaknak sok szex kell a boldogsághoz. Ez persze igaz, de csak részben - derült ki egy Magyarországon végzett felmérésből, melyben 120 férfi vett részt.

Az ötletgazda Sándor András annak próbált utánajárni, mire is vágyik valójában a férfi. Tapasztalatait és a tanulságokat a „Mi kell a férfiaknak? Végre elmondják!” című könyvében foglalta össze. A kötet legfontosabb megállapítása szerint a férfiak szexuális vágyainak lélektana van. Ha ezt megértenék a nők, a kerekebb lenne a világ...

Íme egy kis ízelítő a pikáns beszélgetésekből:

"Daciával teszteltem, mennyire őszinték a nők"

„Van mit a tejbe aprítanom, ezért fontos, hogy a leendő társam önmagamért szeressen, ne pedig a pénzemért. Ezért a legtöbb találkozón átlagos öltözékben jelentem meg és azt lódítottam, hogy területi képviselő vagyok egy hirdetési újságnál. Plusz kifejezetten a randevúk miatt vásároltam egy vadonatúj Dacia Logan autót, a luxus terepjárót pedig gondosan eltettem a garázsba. És eltitkoltam, hogy hajóm is van az Adrián. Látni akartam, ki az őszinte és mennyire…”

(Csaba, vállalkozó, 45)

„A nők szinte el sem hiszik, hogy a férfi lehet figyelmes...”

„Honnan tudható, mikor szerelmes igazán egy férfi? Ölel. Hosszan. Csókol. Hosszan és szenvedélyesen. Szeretkezik és nem szexel. Érdekli a másik. Naponta többször ír és telefonál a kedvesnek. Megnevetteti őt, figyel rá. Folyamatosan azt nézi, mi a közös bennük, nem pedig a hibáira koncentrál. Csakhogy egy nő általában ezektől a tulajdonságoktól megijed. Nem is hiszi el, hogy neki ez a kivételes bánásmód jár. Vagy annyit csalódott már, hogy úgy gondolja, ez csak ideig-óráig fog tartani.”

(Zoltán, iparművész, 39)

„Azonnal és óvszer nélkül akartam megkapni a csajokat”

„Ha újra kezdhetném, pontosan ugyanezt tenném. Akármi is történt, életem legjobb időszakának tartom azt, amikor sportot űztem az egyéjszakás kalandokból.  Először társkeresőkön vadásztam, majd amikor azokat meguntam, mentem az éjszakába, és élőszóban mondtam, amit korábban a chaten. Ha egy lány nem ment bele azonnal a szexbe, már álltam is tovább. Nem volt türelmem. Direkt arra mentem, hogy elsőre lefektessem őket, és lehetőleg óvszer nélkül.”

(Attila, masszőr, 33)

„Nem akartam őket azonnal lefektetni, simogattam a lelküket"

„Tudom, hogy ez nem túl divatos manapság, de még soha nem csaltam meg senkit és nem éltem vissza a hölgyek gyengeségével. Simogattam a lelküket,  vigasztaltam őket, ha  valamelyik barom tisztességtelenül viselkedett velük.Én voltam a lelki szemetesládájuk. Annyiszor, de annyiszor kihasználhattam volna az alkalmakat! El tudod azt képzelni, hogy ott fekszik az ölemben a nő tangában, szorosan átölel, közben zokog, én pedig azt sem tudom, hogyan leplezzem az odalent történő reakcióimat?”

(Kornél, biztosítási tanácsadó, 31)

„Mindig utólag jöttem rá, mennyire szerettem őket”

„Mindig elkéstem. Kivétel nélkül mindig. Amíg benne voltam egy kapcsolatban, nem tudtam értékelni a társamat. Aztán, amikor tovább lépett, akkor jöttem rá, mekkora hülyeséget csináltam, de már késő volt. Soha, egyiktől sem kaptam újabb lehetőséget.”

(Dávid, oktató, 40)

„Látom, hogy írnak, de eszemben sincs válaszolni”

„A lányok azt hiszik, hogy egész nap azt a nyomorult telefont nyomkodom! Egyébként igen, de nem vagyok lelkisegély-szolgálat, hogy egész nap velük írogassak. Azért, mert egyszer randiztunk, vagy ne adj isten le is feküdtünk egymással, még nem váltottak bérletet hozzám. Megőrülök, amikor egy találkozó után kora reggel küldik a ’Legyen szép napod’ üzenetet. A legtöbb lány sajnos olyan, mint a pióca, levakarhatatlan. Ha egy picit is engednék nekik, nem hagynának élni.”

(Áron, katonatiszt, 27)

„Férjes asszonyokra specializálódtam, küldetésem van”

„Tulajdonképpen bűnt követünk el a nővel karöltve, és mégsem. Csalunk is, meg nem is. Hiszen a szeretői viszony közben terápiás jelleggel húzom fel őket olyan energiaszintre, hogy utána képesek lesznek a saját haldokló házasságukat addig nem látott  magasságokba  felhúzni.  Olyan vagyok, mint a filmbeli kabalapasi, csak én éppen férjes asszonyokra specializálódtam.”

(Róbert, tanár, 39)

„A társkereső olyan, mint egy kard: pokoli sebeket tud okozni”

"Volt egy viszonylag hosszabb szünet az életemben, méghozzá öt év, amikor egyáltalán nem volt párkapcsolatom. Ez borzasztó hosszú idő. Most, ahogyan visszagondolok, egy rakás szexpartnerkereső alkalmazást is kipróbáltam, de nekem soha egyikkel sem volt rossz tapasztalatom. Én eleve nem is beszéltem a lányokkal soha a szexről. Ez roppant mód imponált nekik, mert mondták, micsoda kincs vagyok ezeken az oldalakon.  A társkereső olyan, mint egy kard. Nagy sebeket lehet vele okozni, de ha az ember tudja használni, azzal egy új esélyt adhat magának…”

(Péter, vállalkozó, 38)

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Újra hódít a retro butatelefon, pörögnek a Nokiák, Ericcssonok

origo.hu

Felesége nélkül utazott el a Házasság első látásra sztárja

mindmegette.hu

Itt a vége: Széll Tamás szomorú bejelentésére senki sem számított

vg.hu

Félmilliárd forintos kárt okozott egy figyelmetlen sofőr – videó

ripost.hu

3 csillagjegy kapcsolata el van átkozva, ők még idén szakíthatnak!

origo.hu

Első gyerekét várja a Jóban Rosszban egykori színésznője

mindmegette.hu

Innen tudod, ha túl sok kávét iszol: a szervezeted jelez

origo.hu

Óriási sportélmény és show lesz a kanadai hokiválogatott budapesti meccse - videó

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

ripost.hu

Ezt rontja el mindenki, amikor rakott krumplit készít, te ne tedd!

magyarnemzet.hu

Juszt alpári húzása, ezúttal Orbánnal piszkoskodott, de csúnya vége lett

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZEX & MÁS

Sokkal nagyobb az esélye, hogy más gyerekét neveled tudtodon kívül, mint hinnéd!

SZEX & MÁS

A busz mellett szexelt a buszsofőr: kilesték őket

SZEX & MÁS

Szerelmi teszt: harcos amazon vagy a kapcsolatodban? Most kiderül!

SZEX & MÁS

"Nem vagyok aranyásó" - 60 éves férfit vitt ágyba a 25 éves nő

SZEX & MÁS

Kilyukadt Júlia melle a sok simogatástól

SZEX & MÁS

"A pasim szexi lányokat követ az Instagramon! Mit tegyek?"

SZEX & MÁS

„Kötözz meg, és nevezz jó fiúnak: 7 év után végre bevallattam a barátnőmnek, hogy mit szeretek az ágyban, szakított velem”

SZEX & MÁS

Hány éves vagy? Kiderült, mennyit kellene szexelned, hogy egészséges maradj!