ÉLETMÓDI

Nincs többé titkos hancúr a családi ágyban: azonnal lebuknak a hűtlenek!

Az okos ágybetét minden gyanús adatot továbbít a telefonodra. Azonnal tudni fogod, ha párod a saját hálószobátokban mással pajzánkodik.

A Durmet nevű matracgyártó cég felfigyelt arra, hogy a statisztikák szerint Spanyolországban történik a legtöbb félrelépés, házasságtörés, megcsalás. Ez az adat meglódította a vállalat tervezőinek fantáziáját, meglátták a piaci rést a pikáns statisztika mögött. Kifejlesztették hát az úgynevezett okos-matracot, mely online kapcsolatban áll a tulajdonossal és azonnal továbbítja az ággyal kapcsolatos összes aktuális információt. 

A Smarttress névre keresztelt termék 24 nyomásérzékelővel van felszerelve - a központi érzékelő az alapszolgáltatás részeként bármikor megmondja, éppen hányan fekszenek rajta. Erről a telekommunikációs egység azonnal értesíti is a tulajdonost a mobiltelefonján keresztül. De a matrac nemcsak az össztömegből von le következtetéseket, hiszen azt is pontosan jelzi, milyen intenzitású tevékenységet végeznek rajta. Tehát, hogy megy-e hancúr otthon.

Persze naiv gondolat azt feltételezni, hogy csak a családi ágy lehet alkalmas titkos légyottra és szexre - de így legalább elérheted, hogy ne a saját ágyadban, a saját otthonodban szarvazzanak fel.

(Telegraph)

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?