ÉLETMÓDI

Nem árt résen lenni: Kiderült, mikor lépnek félre durván a nők

Nem árt tudni, hogy mikor van a legnagyobb veszélyben a párkapcsolatod.
címkék:

Még jó, hogy mi itt vagyunk neked, és rögtön el is áruljuk. Egy új kutatás ugyanis utánajárt annak, hogy a nők mikor hajlamosak a leginkább eljátszadozni azzal a gondolattal, hogy lefeküdnének egy másik pasival a hátad mögött.

A statisztikát a Victoria Milan randioldal vizsgálta meg, ahová eleve azért regisztrálnak az emberek, hogy szeretőt találjanak maguknak. A számokból pedig az olvasható ki, hogy vannak bizonyos életszakaszok, amikor sokkal nagyobb eséllyel lép félre egy nő. Neked pedig ilyenkor érdemes a leginkább odafigyelni az apró, árulkodó jelekre. Először is azt nem árt tudni, hogy átlagosan 29 évesen mennek férjhez a nők, és az átlag életkor, amikor megcsalják a párjukat: 36.6 év.

Mindez tehát azt jelenti, hogy nagyjából 7 év kell ahhoz, hogy kihűljön egy kapcsolat, és a feleség valaki másnál keressen vigaszt.

Talán a férj nem adja meg nekik azt az odafigyelést és tiszteletet, amit megérdemelnének. Talán még mindig szeretik a párjukat, de a szikra már eltűnt a kapcsolatból. Az is lehet, hogy nyitott kapcsolatban élnek, és mindkét fél néha máshol elégíti ki a vágyait - kommentálta az eredményeket Sigurd Vedal, a Victoria Milan alapítója.

Kiegészítésképpen azt is megemlítenénk, hogy egy másik megcsalós oldal arra figyelt fel, hogy a legtöbb ember (férfiak és nők egyaránt) a 9-re végződő életkorokban hajlamos a félrelépésre, tehát például 29, 39 vagy 49 évesen. Ennek az lehet a magyarázata, hogy egy újabb évtized zárul le az életükben, és ezt a krízist igyekeznek kezelni, avagy kompenzálni a megcsalással.

Tehát, a statisztika szerint a két legvalószínűbb eset, amikor a nőd félreléphet:

  1. Már 7 éve együtt vagytok, és kihűlt a kapcsolat
  2. Új évtizedbe lép, és ettől öregnek érzi magát
Hogy mi lehet a megoldás? Erre talán már magadtól is rájöttél, nem szabad veszni hagyni azt a bizonyos szikrát, oda kell figyelni a párodra és érzékeltetni vele, hogy szereted. Ha ennek ellenére mégis megcsalna, legalább biztos lehetsz benne, hogy nem rajtad múlott...

Forrás: player.hu

 

 

 

 

 

 

 

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?