ÉLETMÓDI

Négyféle párkapcsolat létezik! Megmondjuk, a tiéd meddig fog tartani!

Gondoltad volna, hogy a párkapcsolatok fajtái mindössze négy kategóriába sorolhatók? De, ami ennél is meglepőbb, hogy ez alapján az is megjósolható, hogy mennyire lesz hosszú életû.

A legújabb kutatás szerint mindössze négy kategóriába sorolhatók a párkapcsolatok. Több, mint kilenc hónapon keresztül vizsgáltak 376 párt. Kikérdezték őket a megismerkedésükről, és megfigyelték a szokásaikat, hétköznapjaikat és azt, hogyan oldják meg a konfliktusokat.

1. A dráma király és királynő

Folyamatosan csatáztok. A veszekedés tart életben titeket. Viszont könnyen a veszteteket is okozhatja. Hullámzás jellemzi a kapcsolatot. Ha fent vagytok, minden tökéletes, viszont ha lent, akkor összedől a világ. Képesek vagytok hetente vagy havonta szakítani, még másoknál ez évekig szóba se kerül, addig ez nálatok teljesen megszokott. Tüzes és heves az égész, de egyszer valamelyikőtöknek betelik a pohár, és nem lesz visszaút. Egy életen át biztos nem bírjátok ezt a tempót.

2. Mr. és Mrs. Makacs

Imádjátok a konfliktusokat, és akad is éppen elég, mert mindig más véleményen vagytok, és mindenki ragaszkodik a saját igazához. A legrosszabb, hogy nehéz beismerni, ha tévedtél. Így folyamatosan gyűrűzik a vita, és egyikőtök sem tud lenyugodni. Talán meg kellene tanulnotok, hogy attól, hogy másképp álltok a világ dolgaihoz, még élhettek békében egymás mellett.

Fogadjátok el, hogy más a véleményetek. Az örökös csata nagyon fárasztó így, ha nem tudtok engedni, ne tervezzetek hosszútávra.

3. A barátok által összehozottak

Kiterjedt szociális hálóval rendelkeztek. Sok közös barátotok van, akire támaszkodhattok, emiatt sokkal stabilabbnak és mélyebbnek érzitek a kapcsolatot. Ha oda kerül a sor, talán a különválásban is ez tart vissza titeket. Hiszen a barátokat nem oszthatjátok el, mint a vagyontárgyakat. Néha azonban ráéreznek az ismerősök, és valóban sikerül két egymáshoz illő embert összeboronálniuk.

4. Partner-orientált párok

A legjobb kapcsolat, nincsenek csaták, és a közös célok vezetnek titeket. Együtt indultok az úton, és tudjátok, hogy mindig számíthattok egymásra. Megbíztok a másikban és közösen oldjátok meg a felmerülő problémákat. Hosszú és boldog párkapcsolat lehet. A konfliktusok helyett a célra koncentráltok. Viszont könnyen unalmassá válhat, ezért próbáljátok izgalmassá, kalandossá varázsolni a hétköznapokat. Mert, ha kihűl a vágy tüze, nehezen tudjátok visszahozni.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?