ÉLETMÓDI

Mindenki belepirult: orvosi vizsgálat közben volt többszörös orgazmusa

A Channel 4 dokumentumfilmjében először mutattak be tudományos bizonyítékot arra, hogy valóban biológiai különség van azok között a nők között, akik képesek "szuperorgazmust" átélni, és azok között, akik nem.
  • Szerző: Ripost

A nőknek különféle vizsgálatokon kellett orgazmust elérniük, EEG-t, MRI-t végeztek rajtuk, de a nyálukban található oxitocin szintet is vizsgálták. A tanulmány három résztvevője, az 52 éves Beverley és az 59 éves Nan Wise, valamint Francesca is képesek többszörös orgazmust átélni, de mind más miatt. Beverley a tantraszexet, Nan Wise a jógát, Francesca pedig a szerelmet nevezte meg olyan tényezőként, amely segít a „szuperorgazmus” átélésében – írja a Mirror.

Egy negyedik nő, Janette pedig csak a kutatás miatt utazott Amerikába, neki egy MRI-gépben kellett maszturbálnia. Ezt az orvosok, és több ezer néző is láthatta, ugyanis a dokumentumfilmben egy az egyben levetítették a történteket. A nézőket ez sokkolta, ugyanis többen is a szüleikkel ültek a tévé előtt, mikor Janette a csúcsra ért. Az egyikük például azt mondta a kínos helyzetről:

Anyu bekapcsolta a tévét, amin a Super Orgasm című műsor ment éppen. Sosem vágytam még ennyire az édes, megváltó halálra.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?