ÉLETMÓDI

Miért szeretik a nők az orált végig?

Vagy szeretik egyáltalán? A szex egyik legmegosztóbb kérdése, hogy hogyan legyen vége az orális szexnek. Az ágyban általában nem kell jól neveltnek lenni, de itt elengedhetetlen!
  • Szerző: S.M.

Van a közmondás, miszerint úrinő lenyeli, de a kérdés természetesen nem ilyen egyszerű. Sok nőt kifejezetten undorít, ha egy férfi spermája a testére, az arcára vagy éppen a szájába jut, másokat viszont kifejezetten beindít a dolog. Márpedig ha az orális szexet nemcsak az előjáték részeként veted be, akkor a kérdés megkerülhetetlen.

Egy férfi megpróbálta megérteni, hogy mitől szeretik a nők, ha a partnerük a szájukban megy el, a válaszadók pedig őszintén a segítségére siettek:

Soha nem beszéltem erről más nővel, de én imádom, ha valaki a számban élvez el. Mohón veszem a számba, és az utolsó cseppekig élvezem. Számomra ez egyáltalán nem megalázó. Nagy büszkeséget érzek közben, és imádom, hogy én irányítok: rajtam múlik, hogy mekkora az élvezete, hogy meddig tart, hogyan és hová. Abszolút én kontrollálok mindent, és ez pont ellentétes a lealacsonyodással.

"Személy szerint engem is beindít. Amikor először megkérdezte a barátom, hogy elmehet-e a számban, azt mondta, hogy köpjem ki, de én lenyeltem. Talán egyszer éreztem egy kicsit keserűnek, de egyébként soha nincs rossz íze. Azt is élvezem benne, hogy őt izgatja az, hogy lenyelem, de persze ez kölcsönös: utána ő jön. Kapni is szeretek, nem csak adni."

Nagyon szeretem, amikor a barátom a számban megy el. Imádom a melegét és a tudatot, hogy élvezetet adok neki.

"Már jó pár emberhez volt szerencsém: minden férfi íze és állaga más. Azt tapasztaltam, hogy ők is imádják: plusz élvezetet nyújt nekik, és a látványt is imádják. Ráadásul, ha a kémia passzol közöttünk, akkor biztosan nem lesz kellemetlen az íze vagy az illata."

A tény viszont ezektől a vallomásoktól függetlenül tény marad: soha nem szabad kérdés vagy figyelmeztetés nélkül elélvezni orális szex közben! Ha a nőd szereti, megnyerted a főnyereményt, de ha nem, biztosan nem állna többet szóba veled!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?