ÉLETMÓDI

Miért kellene itt is borotválkozniuk a férfiaknak?

Megosztja a női nemet a nagy kérdés, hogy a férfi szőrösen vagy anélkül kívánatos. Ki így, ki úgy szereti. Most kiderül, pontosan hol és hogyan kellene borotválkozniuk a pasiknak!
  • Szerző: Z.B.

A legújabb felmérés szerint a pasik több mint a fele borotválja a hónalját. Sokuk esztétikai okból, míg mások inkább praktikusságból, például sport miatt. A nőket igencsak megosztja, hogy a pasi szőrösen vagy anélkül szexi.

Vannak, akik elfogadják a férfiakat pontosan úgy, ahogy a természet megteremtette őket, míg mások szeretik, ha kicsit besegítünk a biológiának az esztétikai hatás érdekében. Az egyik ilyen sarkalatos kérdés a hónalj.

A hónaljban lévő mirigyek fontos funkciót látnak el. Míg őseinknek szükségük volt a szőrre, például, ha csapdába estek, ennek segítségével "kommunikáltak" társaik felé, hiszen az izzadságnak felerősíti a szagát, addig erre a nagyvárosban és a XXI. században talán már nincs szükség. Így,

ha teljesen nem is szabadulsz meg tőle,  érdemes ápolni tested ezen részét is.

1. Zuhanyzás közben ess neki!

Ha teljesen  le szeretnéd borotválni a hónaljad, akkor a legjobb, ha zuhanyzás közben csinálod. Kend be a hónaljad egy kis tusfürdővel, majd óvatosan borotváld le. A meleg víz segít, hogy ne karcold össze a bőröd.

2. Nem kell teljesen leszedned!

Ha nem szeretnél teljesen megválni tőle, elég egy picit rövidebbre vágni. Érdemes trimmelő ollót venned, hogy ne egy kínosan egyenes vonal díszelegjen a hónod alatt.

3. Használj balzsamot!

Ha leborotváltad, utána megeshet, hogy kipattog vagy kiszárad a bőröd. Kenj rá borotválkozás utáni balzsamot, hogy finom puha maradjon, és ne legyen kellemetlen, mikor újra nőni kezd.

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?